Meny
 

Boosta dig själv & ditt dream team

Ta med kollegorna och kom på en fullspäckad eftermiddag på 4good Work den 25 september med varumärkesexperten Jacqueline Kothbauer och ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna!

BYGG DITT DREAM TEAM! Hur får du dem runt omkring dig att levla och samarbeta i världsklass? Nyckeln till framgång handlar om tydlig kommunikation och om feedback. Motiverade, trygga och glada team skapar resultat utöver det vanliga! Men hur gör man? Möt rutinerade ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna som ger dig verktygen och tipsen för hur du tar dig själv och ditt team till nya nivåer! 

ALLT KOMMUNICERAR! Möt Jacqueline Kothbauer - en av Sveriges främsta varumärkesexperter som vet hur du bygger ditt och ditt företags varumärke i digitala medier! Kanske har du sett henne analysera Zlatan som varumärke i TV4:s Nyhetsmorgon? Nu kommer hon till oss på 4good Work och delar med sig av alla tipsen och tricksen hur du och ditt företag kan blir mer attraktiva både för både kunder och anställda genom att kommunicera rätt.

Elizabeth Kuylenstierna
Elizabeth är ledarskapscoach, medlare, krishanterare, författare och föreläsare. Hon jobbar med att utveckla grupper runtom i världen som törs anta utmaningar långt utöver det vanliga och som når längre än de nånsin drömt om! Hon har blivit nominerad till flera olika talarpris och har synts mycket i media, bland annat i Skavlan, Nyhetsmorgon och har varit Sommarpratare i P1. Elizabeth är också författare till flera bästsäljande böcker som ”Framgång med feedback", "Tala är guld" och "Good enough" som gjort succé både i Sverige och runt om i världen.

 

Jacqueline Kothbauer
Hon är entreprenör, digital affärsutvecklare och proffs på att skapa och bygga varumärken. Jacqueline Kothbauer är sociala medier-experten som byggt allt från entreprenörer och stjärnsäljare till bloggstjärnor och programledare. Hon är massmedieekonom från Handelshögskolan och samhällsjournalist från Journalisthögskolan och har utsetts tills en av Sveriges sju främsta experter inom sociala media. Hon är också författare till tre böcker som just handlar om konsten att bygga varumärke med hjälp av digitala media.

 

Skapa teamkänsla med en minikickoff på 4good Work!
Bjud dina kollegor eller kunder på en eftermiddag med 4good Work! Ni får motivation, energi och nytänk på jobbet från två av Sveriges bästa coacher under en fullspäckad eftermiddag, öppet för både kvinnor och män. Vill ni vara garanterade bästa platserna? Boka vår premiumbiljett så reserverar vi sittplaster åt er!

Vill ni äta lunch på Rival innan eventet eller har andra önskemål? Maila för mer info! Vi skräddarsyr med glädje efter era behov!

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone på 4good Work på Rival kan du som vill knyta nya kontakter för att boosta dig själv och din business!

Våra fina partners

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
25
september
Tid
13:30-16:00 (dörrarna öppnas 13:00)
Plats
Rival
Stad
Stockholm
 

Boosta dig själv & ditt dream team

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!