Meny
 

BODY & SOUL på Sälens Högfjällshotell 13-15 september 2019

Häng med oss och kicka igång din höst på bästa sätt med massor av ny energi, fjälluft och inspiration! Möt Kristin Kaspersen, Let´s Dance vinnaren som vi intervjuar live on stage i Sunshinepodden, bli peppad till att säga mer JA till livet av inspiratören Anna Sunneborn och väck din kropp och själ tillsammans med yogaprofilen Malin Schulz. Helgens konferencier är Marie på 4good som delar med sig av sina bästa tips för hur du får mer power och pepp i livet!

Det blir yoga, vandring, löpning, träning, inspirationsföreläsningar, bubbelprovning, stor tjejmiddagoch networking! Total livsnjutning helt enkelt när fjällen är som vackrast! 

Vi ses på fjället!
Kram Carina & Marie 

P.S Alla 4goodmedlemmar får en VIP- korg på rummet :-)

MALIN SCHULZ  är yogalärare, personlig tränare och gruppträningsinstruktör samt föreläsare. Efter att hon 2002 fick diagnosen MS (Multipel Skleros) blev allt som har med hälsa att göra ännu mer betydelsefullt. Hon brinner för att få andra att förändra och förbättra sina liv genom fysisk aktivitet och medveten närvaro. Att få fler att förstå att de klarar av mycket mer än vad de tror! Hur viktigt det är att vi utmanar oss och kliver utanför vår komfort-zon emellanåt. Malin älskar äventyr och att vara ute i naturen. Berg, skog och hav är miljöer som ger henne kraft. Där hämtar hon massor av energi och få spänning men också stillhet och lugn, att bara vara och bara andas! Tillsammans med Malin väcker vi våra kroppar med skön fjällmeditation och yoga. Hon kommer dessutom att inleda helgen med sin föreläsning som just heter BODY & SOUL.

KRISTIN KASPERSEN är en av våra mest folkkära programledare, nyligen aktuell när hon med otrolig energi dansade hem segern och alla våra hjärtan i Let´s Dance. Parallellt med TV-karriären har Kristin alltid haft ett stort intresse för hälsa och träning vilket gjort att hon grundutbildat sig till både kostrådgivare och yinyogainstruktör! Hon är författare till boken "Stark i kropp och själ". Tack vare hennes intresse för träning och kost har hon skrivit flera böcker på temat.  Böcker där hon från sitt personliga perspektiv berättar vad som har fungerat för henne. Idag vet hon hur hon ska äta och träna, men också hur man lyckas att skapa tid för sig själv, familj, vänner och en framgångsrik karriär. Vi ser framemot att höra hennes story och hennes personliga bästa hälsotips i Sunshinepodden. 

 

 

MARIE THORSLUND är entreprenör, inspiratör och coach som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Tillsammans med Carina Sunding driver hon Sveriges största kvinnliga nätverk 4good och har mött och lyft fram stories från tusentals kvinnor. 2017 blev de utnämnda till en av Årets Inspiratörer och deras podcast Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar 2017. Duon är även författare till boken Stora Pepp boken  - en guide till hur du får mer Power & Pepp i ditt liv! Marie hade 20 års bakgrund inom reklam och kommunikation när hon för sju år sedan förverkligade sin dröm om att bli entreprenör och att få göra skillnad och jobba med något som har betydelse, för sig själv och för andra! Under helgen Body & Soul är Marie konferencier och delar med sig av sina bästa tips på hur du kan få mer power och pepp i livet!

ANNA SUNNEBORN är tjejen som vet hur man sätter mål och når dem! Som 35-åring började hon med friidrott och hon har sedan dess tagit imponerande 60 (!!) guld i veteran-SM. Hon vill peppa oss att ta ansvar för våra egna liv genom att ha fokus på det vi kan förändra och vår inställning till saker som sker. Livet går upp och ner som en hiss. Ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och ibland på top floor. Bara 3% av Sveriges befolkning sätter mål för sig själva - det vill Anna ändra på. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Under lördagkvällen får vi alla inspireras och smittas av hennes grymma mindset! 
 

 

ALLT DET HÄR INGÅR I ÅRETS HÄRLIGASTE TJEJHELG! 

 • Två övernattningar del i dubbelrum på Sälens Högfjällshotell 
 • Två fantastiska frukostbufféer  
 • Två middagar - Get Together buffé på fredagkväll & stor TJEJ-middag (trerätters) med underhållning och dans i vinterträdgården på lördagkväll 
 • Två Fresh Break (mellanmål)
 • Yoga och fjällmeditation med Sälens yogaprofil Malin Schulz 
 • Fjällvandring eller fjällöpning med löpcoach (föranmälan fr om vecka 34) 
 • Åtta olika träningstillfällen inkl 3 st yogatillfällen (föranmälan fr om vecka 34) 
 • Fem föreläsningar med våra inspiratörer  
 • En bubbelprovning (måste förbokas)
 • Intressanta utställare inom hälsa under hela helgen 
 • VIP korg (endast 4goodmedlemmar) 

      PRIS: 3.450 kr /person för hela programmet inkl.boendet  

      När du gjort din bokning kommer du att få en bekräftelse till din e-post adress.

HUR RESER JAG HIT? 

Med bil tar du dig Sälen på ett snabbt och smidigt sätt. Högfjällshotellet ligger alldeles intill Riksväg 66. Från rondellen i Sälens by är det ca 1,2 mil till hotellet. 

Vill du ta tåget till Sälen är närmaste station Mora. Mellan Mora och Sälen går anslutningsbuss med ca 100 km reseavstånd. www.sj.se Tel. SJ 0771-75 75 75

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
13
september
Tid
Incheckning från kl 12.00 den 13 september (första programpunkten kl 15.00) Utcheckning från kl 11.00 den 15 september ( sista programpunkten kl 10.30)
Plats
BODY & SOUL 13-15 september
Sälens Högfjällshotell
Stad
Sälen
Boka
KLICKA PÅ BOKNINGSKNAPPEN FÖR ATT RESERVERA DIN RESA! Bekräftelse på din bokning skickas till din e-post adress.
 

BODY & SOUL på Sälens Högfjällshotell 13-15 september 2019

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!