Meny
 

BODY & SOUL 24-26 september 2021.

Häng med oss och starta din höst på bästa sätt med massor av ny energi, fjälluft och inspiration! Vandra, yoga med Malin Schulz, utomhusträna, prova på trail running och dansa med energiknippet Annika Sjöö från Let´s Dance. Helgen kickas igång med en inspirerande föreläsning om kost och hälsa med Hälsoingenjören Ewa Meurk. Det blir Liveinspelning med Sunshinepodden från scenen med hemlig gäst! Annika R Malmberg som är årets succétalare lär oss mer om det vi älskar mest, relationer! Vi njuter av god mat, bubbelprovning och fest när fjällen är som vackrast!

Total livsnjutning helt enkelt när fjällen är som vackrast! 

Bästa Body & Soul Sister,

Vi ses på fjället!

PS. Helgen arrangeras i samarbete med Sälens Högfjällshotell

Åker du själv?

Vi erbjuder dig som reser till oss själv att bo med nya tjejer i lyxig Clüwerlägenhet. Det är en perfekt möjlighet för dig som vill nätverka och skapa nya kontakter. Maila oss intresseanmälan på se så hjälper vi dig!

Helgens program!

YOGA & FJÄLLMEDITATION! Tillsammans med MALIN SCHULZ väcker vi våra kroppar med yoga och skön fjällmeditation. 2002 fick Malin diagnosen MS. Nu tar hon aldrig något för givet! Idag brinner hon för balansen mellan aktivitet och vila, och vill hjälpa dig att hitta hur du kan må bäst efter dina förutsättningar. Hon vill få fler att förstå och känna att de klarar av mycket mer än vad de tror! Hon är personlig tränare och har precis förverkligat drömmen om en egen yogastudio just i Sälen, Mountain Soul. 

DANSA MED ANNIKA SJÖÖ! Hon dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann let’s dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Hon har bl.a. två svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista. Det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Numera driver Annika företaget Healthy business med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Under helgen bjuder Annika på fartfylld och rolig dansträning! 

ANNIKA R MALMBERG  är föreläsare, författaren, artisten som gjort sig känd för sina roliga och färgstarka scenframträdanden där hon pricksäkert lyckas tolka alla våra olika personligheter och egenheter. Få kan på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och hur det påverkar oss både på jobbet och hemma. Annika kommer lära oss allt vi behöver veta om det vi gillar mest, nämligen relationer! En föreläsning som garanterat kommer ge dig massor av skratt, igenkänning och kanske en och annan aha-upplevelse. 

MARIE THORSLUND och CARINA SUNDING är entreprenörer, inspiratörer och coacher som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Tillsammans driver de Sveriges största kvinnliga nätverk 4good och har mött och lyft fram stories från tusentals kvinnor. De har blivit utnämnda till en av Årets Inspiratörer och deras podcast Sunshinepodden har nominerats som en av Sveriges bästa poddar . Duon är även författare till boken Stora Peppboken - en guide till hur du får mer Power & Pepp i ditt liv!  Under helgen Body & Soul möter du duon i en Liveinspelning med en hemlig gäst i Sunshinepodden! 

ALLT DET HÄR INGÅR I ÅRETS HÄRLIGASTE TJEJHELG! 

I priset ingår:
* Boende 2 nätter med lyxig frukostbuffé 
* Fresh Break (nyttigt mellanmål) fredag eftermiddag 
* Föreläsning med Hälsoingenjören Ewa Meurk 
* Bubbelprovning
* Get Together Middag på fredag

* Fördrink, festmiddag och nattklubb på lördag

* Föreläsning med Annika R Malmberg
* Liveinspelning från scenen med Sunshinepodden med Carina & Marie
* Vandring eller trailrunning
* Yoga & fjällmeditation med Malin Schulz
* Dansa med Annika Sjöö
* Hälso och - träningsmässa med utvalda varumärken
* Tillgång till hotellets gym och sauna

* Fri parkering


Pris med del i dubbelrum: 4 150  kr per person
 (Pris i enkelrum: 4 950 kr per person
)
Pris i Clüwerlägenhet 8 bäddar: 4 150  kr per person  (6-8 betalande personer)
När du gjort din bokning kommer du att få en bekräftelse till din e-post adress.

HUR RESER JAG HIT? 

Med bil tar du dig Sälen på ett snabbt och smidigt sätt. Högfjällshotellet ligger alldeles intill Riksväg 66. Från rondellen i Sälens by är det ca 1,2 mil till hotellet. 

Vill du ta tåget till Sälen är närmaste station Mora. Mellan Mora och Sälen går anslutningsbuss med ca 100 km reseavstånd. www.sj.se Tel. SJ 0771-75 75 75

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
24
september
Tid
Incheckning från kl 12.00 den 24 september (första programpunkten kl 14.00) Utcheckning från kl 11.00 den 26 september ( sista programpunkten kl 11.00)
Plats
BODY & SOUL 24-26 september 2021.
Sälens Högfjällshotell
Boka
KLICKA PÅ BOKNINGSKNAPPEN FÖR ATT RESERVERA DIN RESA! Bekräftelse på din bokning skickas till din e-post adress.
 

BODY & SOUL 24-26 september 2021.

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!