Meny
 

A Day of Mind & Bodybliss

YOGADAG MED KARIN ROSELL ÄR NU FULLBOKAD
Håll utkik efter nya dagar i Göteborg

Ge dig själv och din kropp en skön och härlig retreatdag tillsammans med Karin Rosell, på hennes vackra Skalkariket Annedalsgatan 13 mitt i centrala Mariestad, med endast två minuters promenad till vackra Vänern. Vi kör flera sköna yogapass & äter en underbar vegetarisk lunch. Karin föreläser under dagen om sin resa från sängliggande och utbränd till yogafröken och egenföretagare på Skalkariket idag.
Inga förkunskaper i yoga behövs. Vi har 16 platser.
Varmt välkommen till en heldag bara för dig önskar vi på 4good!

PROGRAM - A Day of Mind & Bodybliss
10:00 Dagen börjar med te och nötter och rundtur på vackra Skalkariket
10:15-11:45 Yogapass - Vi öppnar upp för ett härligt pass i yogans magiska värld och avslutar med en lång skön guidad meditation.
12:00-13:00 Lunch
13:00 Föreläsning om hur du hittar din balans i livet
14:00 Vi rundar av dagen med ytterligare ett yogapass. Från knopp till blomma.

Var ligger Skalkariket? Skalkariket ligger mellan Skövde och Mariestad. Ta tåget till Skövde så hämtas du där kostnadsfritt. Tåget från Göteborg tar en timme och från Stockholm två timmar. Bil från Göteborg tar två timmar och från Stockholm tar det tre och en halvtimme med bil.

Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv. Vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot Karin levt. Fasaden rämnade och hon blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i hennes liv. Den förändrade henne totalt och det stressen i hennes liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver Karin Skalkariket som är ett yoga och konferens-center, hennes eget stolta livsverk manifesterat! Karin har inte bara yogaklasser och event hemma på gården. Mallorca, Dubai och Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Vi på 4good är så glada att äntligen ha en yogadag i Karins underbara rike! Här hittar du Skalkarikets hemsida! 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
4
september
Tid
10.00 - 15.00
Plats
Skalkariket
Annedalsgatan 13
Stad
Mariestad.
 

A Day of Mind & Bodybliss

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!