Meny
 

4goodkväll - The Power of YOU! GBG

Yes! Kickstarta hösten med oss! Den 26 september är det dags för en helt ny 4goodkväll med fyra inspiratörer som peppar dig att bli ditt bästa jag. Om hur du tar hand om dig själv och ger dig förutsättningarna för att vara i din fulla power, utan att du eller någon annan håller dig tillbaka.

Möt fridykaren och äventyrerskan Annelie Pompe som vet du hur du hittar din inre styrka, entreprenören Börshajen Andra Farhad som tagit finansvärlden med storm, den grymt inspirerande motivationscoachen Gunnar Söderström - som inte lämnar någon oberörd och kommer göra skillnad för hur du tar hand om dig själv. Det blir både sång och en Sunshinestory med Hanna Rydman - grundare av körsuccén Joyvoice som sprider sig som en löpeld över Sverige. Kvällens värdinnor Carina & Marie från 4good kommer göra ALLT för att ge dig en riktig helkväll och delar med sig av bästa tipsen hur du får mer pepp och power i livet från sin helt nya och första bok "Stora Peppboken"!

Och så blir det bubbel, Networking Zone och såklart lyxiga goodiebags - och allt ingår i priset! You got the power! Ta med gänget och kom för en rejäl boost! Vi ses hälsar 4goodgänget :)

 

Annelie Pompe – Äventyrerskan without limits!
Med ett andetag och en 126 meter djupdykning tog Annelie Pompe världsrekord i fridykning 2010. Men hon är en äventyrare både på djupet och höjden och kan bocka av såväl Mount Everest och the Seven Summits från sin to-do-list! Hon är personlig tränare, coach, fridykningsinstruktör och yogainstruktör och har släppt flera böcker om sina äventyr. Passionen är hennes drivkraft och äventyren är mer än ett jobb, det är en livsstil!

Annelies filosofi är att äventyren finns lika mycket inom dig som runt omkring dig. Det handlar mer om attityd än adrenalin. Så ta ett djupt andetag och låt Annelie inspirera dig till att hitta din inre styrka så att du kan ge dig ut på egna äventyr!

Coachen Gunnar Söderström tar dig till framgång!
Gunnar Söderström
är motivationscoach, naprapat, personlig tränare och har tidigare varit en del av Sveriges triathlonelit. För Gunnar handlar allt om att skapa en bra känsla, för en bra känsla leder till bra prestationer! Och efter att ha coachat alltifrån hockeyspelare och friidrottare till fotbollsförbundet till att idag ansvara för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan, vet han vad han pratar om.

Under The Power of YOU! inspirerar och motiverar dig till förstå att du bär på både resurser och krafter, större än du anar. I ditt huvud finns fröna till dina framtida framgångar, allt som behövs är bara att du vet du hur du ska använda dina förmågor på bästa sätt!

Sunshinestory - Hanna Rydman bakom kören JoyVoice
2012 stod Hanna på scen med Louise Hoffsten som en del av hennes kör i körslaget på TV4. Den som sett programmet vet att det inte är de gamla vanliga körlåtarna som dammas av, utan pop och rock, och det var också där och då som Hanna Rydmans idé till Joyvoice föddes! En kör för ALLA som vill sjunga, med eller förkunskaper föddes! Första kören startades 2014 i Linköping och idag har de över 130 körer med tiotusentals fantastiska körsångare över hela Sverige! Körerna sjunger pop, rock och soul och istället för noter får alla ljudfiler att repa in låtarna till :) Underbart initiativ! Hör Hannas story och vi lovar att hon kommer få hela Lorensberg att både gunga och sjunga!

Andra "Börshajen" Farhad - från mobbad till miljonär!
Andra Farhad är den 23-åriga börshajen som tagit finansvärlden med storm! Uppvuxen i Stockholmsförorten Fittja där arbetslösheten var hög och tillgången till pengar begränsad, utsattes hon för mobbing och tappade helt lusten till att plugga. Hon såg sina föräldrar slita för att få ihop pengar och bestämde sig för att hon skulle skaffa sig andra förutsättningar! Googlingen ”Hur blir jag rik?” kom att förändra hela hennes liv då den ledde in henne på aktiemarknaden och blev startskottet på hennes alias Börshajen.

Idag har Andra över 20 000 följare på Börshajens Instagramkonto, hon har startat företag och en gratis utbildningsplattform för unga som vill bli bättre på privatekonomi, investeringar och sparande. Like a boss!

Carina & Marie från 4good

Kvällens värdinnor är Carina & Marie, tjejerna bakom 4good och Sunshinepodden. De tror på kraften i tillsammans och att vi växer genom andras stories! Efter sommaren släpper dom sin första bok "Stora Peppboken - din guide till mer pepp & power i livet" som är fullspäckad med inspirerande stories, tips och övningar. Under kvällen delar de med sig av sina bästa tips från boken som självklart finns att köpa och få signerad under kvällen!

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar en ny kompis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
26
september
Tid
Kl 18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas 18.00)
Plats
Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Stad
Göteborg
 

4goodkväll - The Power of YOU! GBG

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!