Meny
 

4goodkväll - The power of YOU Göteborg!

YES! Den 21 februari är det dags för en helt ny 4good-kväll med inspiratörerna som får dig att hitta din POWER! Det blir pepp och inspiration till att ta hand om dig själv & fokusera på rätt saker i livet - det som får dig att komma dit DU längtar och vill! 

Möt stå-uppkomikern Karin Adelsköld och få ett smakprov från nya föreställningen "Helt perfekt", peppas av matentreprenören Renée Voltaire och möt en av Sveriges mest anlitade föreläsare - kommunikationsproffset Annika R Malmberg - som vet hur du får alla dina relationer att blomstra! Underbart eller hur :)

Det blir LIVE-inspelning av Sunshinepodden med en spännande gäst och Carina & Marie på 4good lovar att göra allt för att du ska få en toppenkväll! 

Ta med gänget så river vi av en riktig inspirations-boost!
Det blir bubbel, lyxiga goodiebags, mingel och överraskningar! 

Vi ses hälsar 4goodgänget!


Premium-biljetter
- vi håller de allra bästa platserna åt dig!

KVÄLLENS INSPIRATÖRER

Karin Adelsköld

Hon är ståuppkomikern, teknikjournalisten och författaren som precis gått in i väggen men kommit ut på andra sidan. Hon bjuder på misstag och lärdomar och ett smakprov ur sin nya standupshow Helt Perfekt.

Ett smakprov ur Helt Perfekt:
Kanske är det vår strävan efter att bli bättre, snyggare och smalare - mer perfekta som till slut är det som gör sönder oss? Karin tar oss med på en halvtimmes vansinnesfärd full av insikter och skratt - som ibland sätter sig i halsen - om att sträva efter att bli ”Helt Perfekt!”

Hur långt är vi beredda att gå för vår strävan av att passa in och inte sticka ut? Hör hennes resa från hyllad komiker till hjärnskadad och hur hon upptäckte att lösningen fanns i misstagen, eländet och humorn. Jävligt långt i från perfekt - men kanske så mycket bättre?

Renée Voltaire

Hon är matrebellen som driver matimperiet och varumärket som bär hennes namn. Men det känner ni till, däremot kanske ni inte hört hur allting började? Hur Renée gått igenom livskriser och uppvaknaden och idag lyckas skilja på privatliv och jobb, trots att hon driver Sveriges snabbast växande livsmedelsföretag. Det och mycker mer får i höra!

Renée har skrivit hela 13 kokböcker, brinner för ekologisk mat och raw food. Det är en ära att vi får inspireras av kvinnan som vet hur man når sin fulla POWER via maten!

Hon fick en tredjeplats i SVDs Affärsbragd 2017 och Dagens Industris utmärkelse Årets kvinnliga gasell som tilldelas de snabbast växande företagen i Sverige.

Annika R Malmberg

En av Sveriges främsta föreläsare inom samarbete och kommunikation. Annika är expert på fungerande relationer, vi får höra hur man kan Make it Work! Precis som titeln på hennes högaktuella bok.

I boken utgår hon från och ger en ny take på den klassiska modellen för att beskriva människors olikheter, de fyra färgerna rött, grönt, gult och blått.

Make it work handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera, de med din partner, dina barn, dina vänner och arbetskamrater. Om hur alla kan lära sig att utnyttja kraften i våra olikheter. Det är en enkel, underhållande och praktisk guide till hur man blir bättre på att acceptera att andra människor inte alltid är som du, hur man undviker de vanligaste krockarna och hittar sätt att mötas på.

Liveinspelning - Sunshinepodden

Sunshinepodden möter Carina & Marie kända och okända människor som drömt och gjort! Med podden vill vi stärka stärka och inspirera dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar.  

På scen under 4good-kvällen - The Power of YOU får du ta del av en liveinspelning av podden med en spännande och inspirerande gäst nämligen Kristin Lagerqvist ”Krickelin” driver en av Sveriges största inredningsbloggar och beskriver sig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra samt se ett alternativt och hållbart sätt att konsumera ligger henne nära om hjärtat. 

Vi ser verkligen framemot att höra hennes story på scenen den 21 februari

Här hittar du alla avsnitt på Sunshinepodden!

 

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar en ny kompis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
21
februari
Tid
18:30 - 21:30 (dörrarna öppnas 18:00)
Plats
Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Stad
Göteborg
 

4goodkväll - The power of YOU Göteborg!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!