Meny
 

4goodkväll - Eat Love Live - Stockholm - UTSÅLT!

Kom på höstens STORA 4goodkväll om att äta, älska och leva livet fullt ut :)

Du får pepp av Anna Sunneborn som vet hur du sätter mål och når dem och bästa stiltipsen för en vinnande stil i en LIVE-inspelning av Sunshinepodden med coola designern Marina Kerkleido. Fantastiska Linn Maria Wågberg aktuell med boken Himlen måste sakna en ängel delar sin Sunshine Story och du får inspiration till hur du få mer energi och mår bättre av Maria Borelius aktuell med succéboken Hälsorevolutionen. Och så klart goodiebags, bubbel och mingel - och det fina i kråksången - ALLT ingår i priset :) Ta med tjejgänget och kom för en helkväll med GOOD VIBES!

4GOODKVÄLLEN ÄR UTSÅLD!

Let your soul sing and your body laugh! 

Vi ses hälsar Carina & Marie!

Himlen måste sakna en ängel

Det är sommaren 2015. Hon befinner sig på en idrottsplats när telefonsamtalet kommer: "Sitter du ner?"

Hon får veta att hennes son Leo har varit med om en fruktansvärd kanotolycka på ett konfirmationsläger i Åre. Ingen kan svara på hennes upprepade fråga: "Lever han?" Leo har hamnat i iskallt vatten och därefter drabbats av hjärtstillestånd. Först efter att ha legat under ytan i flera timmar hittas han med en kroppstemeratur på 14,5 grader. Efter sex timmar lyckas räddningspersonalen på ett mirakulöst sätt få hans hjärta att börja slå igen. Nu har Linn Maria Wågberg skrivit boken "Himlen måste sakna en ängel". Om vad som hände och hur livet förändrades efter olyckan. Vi är så tacksamma att Linn vill dela sin starka och viktiga story med oss, om vad som händer när livet ställs på sin spets. 

Dress for success!
SUNSHINEPODDEN LIVE

Med Beckmans i de nyutexaminerade fingertopparna och Paris i ryggen startade Marina Kereklidou varumärket med samma namn i mitten av ett modetörstande 90-tal. Sedan dess har hon blivit prisad designer i eget namn, aktad stylist med några av våra största varumärken och artister i portföljen, specialdesigner för klänningar till Nobelfesten och ELLE-galan, modechef för Bon Magazine och chefsdesigner för Busnel. Idag är hon creative director på glasögonföretaget Synsam. Carina och Marie möter Marina i en LIVE-inspelning av Sunshinepodden på scenen. Hur hittar man sin egen stil? Hur kan man med enkla sätt lyfta fram sin personlighet mer? Finns det egentligen några do´s and dont´s? Vi får alla stiltipsen från proffset ;)

Säg JA till livet!

ANNA SUNNEBORN är tjejen som vet hur man sätter mål och når dem! Som 35-åring började hon med friidrott och hon har sedan dess tagit imponerande 60 (!!) guld i veteran-SM. Wow! Hon vill peppa oss att ta ansvar för våra egna liv genom att ha fokus på det vi kan förändra och vår inställning till saker som sker. Livet går upp och ner som en hiss. Ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och ibland på top floor. Bara 3% av Sveriges befolkning sätter mål för sig själva - det vill Anna ändra på. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Häng med, ta chansen att bli den du vill vara!

Hälsorevolutionen!

MARIA BORELIUS aktuell med succeboken Hälsorevolutionen upptäckte en helt ny livsstil - den antiinflammatoriska - i jakten på att må bättre. Under fyra år reste hon världen över - till Toronto, Kalifornien, Indien, Lund, London, Addis Abeba och Stockholm ­– för att träffa ledande forskare, gurus och fitnesspecialister för att ta reda på mer. Maria peppar Samtidigt experimenterade hon med sitt eget sätt att leva. om hur en antiinflammatorisk livsstil kan hålla dig ung och frisk – men också göra dig mer harmonisk och lycklig. Aha-upplevelser, enkla kurer, recept och tips som hjälper oss att komma igång med våra nya, gladare liv. Bring it on, Maria :)

Sunshinepodden LIVE on stage!

Carina & Marie på 4good är kvällens värdinnor och spelar in ett avnitt av Sunshinepodden på plats med stylisten Marina Kerkledou som delar med sig av sina bästa stiltips och hur du "dress for success"!

Vill du lyssna på podden redan nu? Över 100 peppande avsnitt väntar på dig med gäster som delar sina stories och bästa tips! Lite skryt :) Vi är så stolta att Sunshinepodden blivit utsedd till en Sveriges bästa hälsopoddar!  Lyssna här!

Bubbel från Freixenet!

Massor av PEPP!

Bästa stämningen!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
24
september
Tid
18:30-21:45 Dörrarna öppnas kl 18:00
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

4goodkväll - Eat Love Live - Stockholm - UTSÅLT!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!