Meny
 

4goodkväll - EAT LOVE LIVE Göteborg

Kom på höstens STORA 4goodkväll om att äta, älska och leva livet fullt ut :)

Du får pepp av Anna Sunneborn som vet hur du sätter mål och når dem och inspiration till hur du få mer energi och mår bättre av Maria Borelius som skrivit med succéboken Hälsorevolutionen. Fantastiska Linn Maria Wågbergs aktuell med boken Himlen måste sakna en ängel delar sin Sunshine Story och det blir en LIVE-inspelning på scenen av Sunshinepodden med Carina & Marie som möter en spännande gäst. Och så klart goodiebags, bubbel och mingel - och det fina i kråksången - ALLT ingår i priset :) Ta med tjejgänget och kom för en helkväll med GOOD VIBES!

Let your soul sing and your body laugh!

Vi ses hälsar 4goodgänget!

 

Boka Premium-biljetter - så håller vi de bästa platserna till dig!

4goodkvällens inspiratörer!

Säg JA till livet!

ANNA SUNNEBORN är tjejen som vet hur man sätter mål och når dem! Som 35-åring började hon med friidrott och hon har sedan dess tagit imponerande 60 (!!) guld i veteran-SM. Wow! Hon vill peppa oss att ta ansvar för våra egna liv genom att ha fokus på det vi kan förändra och vår inställning till saker som sker. Livet går upp och ner som en hiss. Ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och ibland på top floor. Bara 3% av Sveriges befolkning sätter mål för sig själva - det vill Anna ändra på. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Häng med, ta chansen att bli den du vill vara!

Hälsorevolutionen!

MARIA BORELIUS aktuell med succeboken Hälsorevolutionen upptäckte en helt ny livsstil - den antiinflammatoriska - i jakten på att må bättre. Under fyra år reste hon världen över - till Toronto, Kalifornien, Indien, Lund, London, Addis Abeba och Stockholm ­– för att träffa ledande forskare, gurus och fitnesspecialister för att ta reda på mer. Maria peppar Samtidigt experimenterade hon med sitt eget sätt att leva. om hur en antiinflammatorisk livsstil kan hålla dig ung och frisk – men också göra dig mer harmonisk och lycklig. Aha-upplevelser, enkla kurer, recept och tips som hjälper oss att komma igång med våra nya, gladare liv. Bring it on, Maria :)

Himlen måste sakna en ängel

Det är sommaren 2015. Hon befinner sig på en idrottsplats när telefonsamtalet kommer: "Sitter du ner?" Hon får veta att hennes son Leo har varit med om en fruktansvärd kanotolycka på ett konfirmationsläger i Åre. Leo har hamnat i iskallt vatten och därefter drabbats av hjärtstillestånd. Först efter att ha legat död under ytan i flera timmar hittas han. Död. 14,5 grader i kroppstemperatur. Men efter sex timmar lyckas räddningspersonalen på ett mirakulöst sätt få hans hjärta att börja slå igen. Nu har Linn Maria Wågberg skrivit boken "Himlen måste sakna en ängel". Om vad som hände och hur livet förändrades efter olyckan. Linn dela sin starka och viktiga story med oss, om vad som händer när livet ställs på sin spets. 

Liveinspelning
Sunshinepodden

I Sunshinepodden möter Carina & Marie kända och okända människor som drömt och gjort! På scenen under 4good-kvällen - EAT LOVE LIVE får du vara med om en liveinspelning av podden med en spännande och inspirerande gäst

Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa Hälsopoddar och det finns över 120 avsnitt! Här hittar du alla avsnitt av Sunshinepodden!

 

Networking! Goodiebags!

Bästa stämningen!

Bubbel från Freixenet!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
2
oktober
Tid
18:30-21:45 Dörrarna öppnar 18:00
Plats
Lorensbergsteatern
Karl Gerhards plats 1
Stad
Göteborg
 

4goodkväll - EAT LOVE LIVE Göteborg

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!