Meny
 

4good Work med Cecilia Duberg & Ami Hemviken

Se två av Sveriges starkast lysande föreläsningsstjärnor!

Under en hel eftermiddag på Rival får du och ditt team de bästa verktygen för att kommunicera, prioritera, teama och entusiasmera. Kombinationen en legitimerad psykolog / mental tränare och en kommunikationsexpert / beteendevetare ger dig och kollegorna en boost som kommer inifrån och ger snabba resultat.

Bjud in dina kollegor eller kunder och skapa teamkänsla med en minikickoff på 4good Work! Ni får motivation, energi och nytänk på jobbet. Eventet är öppet för både kvinnor och män.

Cecilia Duberg

https://ceciliaduberg.se

Utveckla ditt LIONMIND!

Hon är mental tränare, coach och legitimerad psykolog och aktuell med boken Lejonagendan och föreläser om hur vi blir starka tillsammans

Vi kommer att guidas genom Lejonagendans åtta steg för att "levla" i livet och optimera både vårt yttre och inre ledarskap. Vi är alla ledare, över oss själva, människor i vår närhet, i olika organisationer och projekt. Det är dags att utveckla ditt LION MIND och utnyttja ditt fulla potential!

Vi kommer att få insikter om hur vi bygger starka och välfungerande team där vi respekterar och utnyttjar varandras olikheter. Hur håller man lugnet när det blåser upp till storm, och hur gör man för att plocka fram sina inre resurser även när allt bara känns frustrerande? 

Cecilia blandar både glädje och allvar i sina föreläsningar, och ser till så att vi kommer därifrån med tydliga exempel och verktyg för att kunna förändra livet, ett steg i taget.

Ami Hemviken

http://amihemviken.se

Mer ENGAGEMANG på jobbet!

Tänk att bara 13% av oss svenskar känner oss engagerade på jobbet!

Det är inte tanken som räknas. Nyckeln till att förändra och skapa engagemang menar kommunikationsproffset Ami Hemviken inte handlar om att blir medveten. Det handlar om att GÖRA. Så enkelt är det. Nyckeln till att skapa engagemang är KOMMUNIKATION - att dela med sig, visa sig mänsklig och vara personlig i sin kommunikation. 

Vi vet att vi mår bra av att hjälpa andra, att skratta oftare och att ge och få beröm. Och att vi längtar efter meningsfullhet. Är vi inte trygga med våra kollegor söker vi tillhörighet och bekräftelse och rädslan för att misslyckas är starkare än vilja att komma med nya idéer. När vi är trygga med dem vi jobbar med och känner tillit kan vi vara kreativa och skapa fler möjligheter.  

Kommunikationsproffset Ami Hemviken, en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap, ger dig verktygen och tipsen för hur du kan skapa mer engagemang och göra skillnad för dig och dina kollegor, kunder och resultatet.  Och vad du kan göra redan imorgon!

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone på 4good Work på Rival kan du som vill knyta nya kontakter för att boosta dig själv och din business!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
19
februari
Tid
Kl 13.30 - 16.00 (Dörrarna öppnas kl 13.00)
Plats
Rival
Mariatorget
Stad
Stockholm
 

4good Work med Cecilia Duberg & Ami Hemviken

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!