Meny
 

4good Work med Annika R Malmberg och Sofie Lindblom

Häng med in i framtiden med tidigare globala innovationschefen på Spotify, Sofie Lindblom och skapa mer framgång för dig och ditt team med kommunikationsproffset Annika R Malmberg!

Under en hel eftermiddag på Rival den 24 september får du och ditt team de bästa verktygen för att utvecklas, kommunicera, prioritera, teama och entusiasmera.

Bjud in dina kollegor eller kunder och skapa teamkänsla med en minikickoff på 4good Work!
Ni får motivation, energi och nytänk på jobbet. Eventet är öppet för både kvinnor och män.

Gå 3 för 2!

BOKA koden WORKBOOST
(Erbjudandet gäller endast nya biljettköp)

 

Boka Premiumbiljetter - sitt på bästa platserna!

Sofie Lindblom, tidigare innovationschef Spotify

Vår tid är nu!

Möt Sofie Lindblom, tidigare global innovationschef på Spotify! Världen förändras snabbt och ibland kan det kännas hopplöst och förvirrat just för att det går så fort. Ju mer vi läser desto mindre känner vi att vi vet. Hopplösa stunder är det viktigt att påminna sig om hur fantastiskt det är att få leva och vara yrkesverksam precis just nu. Banbrytande genombrott sker inom många olika områden i olika delar av världen varje dag. Vi tar oss ut i rymden, botar sjukdomar, utrotar fattigdomen och minskar klimatpåverkan.
Med humor, känsla och en hög dos av expertis förmedlar Sofie sin passion för innovation och ger dig nya kreativa tips för hur du och dina kollegor kan arbeta med innovation både på kort och lång sikt genom nya arbetssätt! Förändring är spännande! 

Sofie har en passion för förändring och innovation som smittar av sig, hon gör det på sitt sätt - roligt, intressant och så givande!

Sofie Lindblom har en bakgrund som civilingenjör från Linköpings universitet och har jobbat med innovation i många olika sammanhang. Som innovationschef på Spotify, entreprenör samt styrelseledamot i Business Sweden och Bonnierbolaget Mediafy. Idag jobbar Sofie på Innovation360 som Global Chefsevangelist samt är VD för dotterbolaget ideation360 som hjälper organisationer lyckas med innovation. Målet är att bygga ett globalt nätverk av experter för att kunna hjälpa fler organisationer innovera vilket i sin tur kan bidra till att möta FNs globala utvecklingsmål för 2030.

2014 fick Sofie priset "Årets IT-tjej" av Microsoft för sitt arbetet att bryta ner stereotyper och inspirera fler tjejer att våga testa en teknisk utbildning. 2015 höll hon två TEDx föredrag: "IT girls are the new it girls" om mångfald i teknikbranschen samt "All that glitters is not gold" om att våga gå sin egen väg. 2016 blev hon utsedd till en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor, en av 101 supertalanger samt årets digitala influencer. 2017 listade TCO Sofie på fjärde plats i listan över Framtidens Mäktigaste då hon är en viktig drivkraft i många frågor. På samma tema har Inspiring Fifty utsett Sofie till en av de 50 mest inspirerande kvinnorna i Europa.

Annika R Malmberg, en av Sveriges bästa föreläsare!

Skapa framgång & lyft varandra! 

Vad är egentligen framgång och hur kommer man dit? Det ­finns inte en enda person som inte kan bli något mer än den de är idag. Få framgångsexperten Annika R Malmbergs bästa tips för hur man definierar sin egen framgång och sedan tar sig dit. Du kommer få veta hur du identifierar och bygger på dina styrkor, hur du hanterar motgång och misslyckanden, går stark ur jämförelsen med andra, säljer in dina idéer så du får göra det man vill och mycket, mycket mera

Vet du vilka dina styrkor är? Och vet du vilka dina kollegors styrkor är? Hur kan ni tillsammans bli ännu bättre? När vi lyfter andra lyfter vi oss själva. Hela arbetsgruppen tjänar på att alla är starka och presterar sitt bästa. Du får enkla verktyg att utvärdera din egen grupp och få kunskaper om hur ditt team kan lyfta!

 

I en tid då många anser att vi borde varva ned och ta det lugnt säger Annika R Malmberg precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite – och ger oss sedan allt det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an nya utmaningar, såväl på jobbet som privat.

Annikas föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med andra. Dessutom har Annika erfarenhet från teaterns värld. En erfarenhet som har gjort henne självklar, bekväm och gnistrande på scenen.

Annika R Malmberg har en lång erfarenhet av att utmana, leda och förändra. Hon var tidigare anställd på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarutveckling där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands. Idag är hon VD för Hamilton Group ett bolag hon själv grundade för 18 år sedan. Hon är certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Dessutom är hon författare till fyra böcker där den senaste heter Make it work – En guide till fungerande relationer (2017). 

 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
24
september
Tid
13:30-16:00 Dörrarna öppnas kl 13:00
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

4good Work med Annika R Malmberg och Sofie Lindblom

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!