Meny
 

4good Work - Fredrik Reinfeldt

KOM PÅ FRAMTIDSSPANING MED FREDRIK REINFELDT

Det är ett rätt enastående CV han har Fredrik Reinfeldt! Åtta år som Sveriges Statsminister och desto fler som partiledare. Han kan nu också titulera sig författare, proffstalare och seniorrådgivare för Bank of America. Listan är lång och vi är stolta över att Fredrik Reinfeldt är vår nästa talare på 4good Work den 20 februari!

Under en hel eftermiddag äger han vår scen på Rival för att prata om hur vi i våra olika yrkesroller, vare sig vi är chefer, anställda eller egenföretagare, bäst hanterar den konstanta förändringen som vår värld befinner sig i! Vilka erfarenheter är viktiga och vilken typ av ledarskap behövs i vår föränderliga tid?

Det blir framtidsspaningar och tips på hur vi kan anpassa och förnya oss. Dessutom kommer Fredrik att intervjuas på scen i en liveinspelning av Sunshinepodden med Marie & Carina!

Välkommen på en fullspäckad och utvecklande eftermiddag! Vi ses där!

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt var Sveriges statsminister 2006-2014 och partiledare för Moderaterna 2003-2015. Under hans ledning skapades de Nya Moderaterna och det borgerliga samarbetet i Alliansen. Idag är han verksam som föreläsare och rådgivare, både i Sverige och internationellt. Hösten 2015 utkom boken Halvvägs som handlar om hans 25 år i politiken och nu är han aktuell med sin nya bok - Nya livet – Om att leva till 100, arbeta till 75, börja om vid 50 och komma igång vid 25. I februari 2016 tillträdde han som ordförande för Extractive Industries Transparency Initiative (EITI). EITI är ett internationellt samarbete där 51 länder arbetar för ökad öppenhet kring handel och förvaltning av naturresurser.

Behöver du motivation, energi och nytänk på jobbet?
På 4good Work får du möta Sveriges bästa coacher och inspiratörer på fullspäckade eftermiddagar! 4good Work är öppet både för kvinnor och män. Så ta med dig kollegorna, kom & keep moving forward!

 • 4good Book Club

  Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • Stora Peppboken

  Din guide till mer power & pepp i livet!

 • 4good Meet Up Palma

  I oktober 2021 åker vi till Mallorca. Vill du följa med tillsammans med Cecilia Duberg och Boost by Fia?

Datum
20
februari
Tid
Kl 13.30 - 16.00 Dörrarna öppnas kl 13.00
Plats
Rival
Mariatorget
Stad
Stockholm
 

4good Work - Fredrik Reinfeldt

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!