Meny
 

4good Work - Elaine Eksvärd

BEST OF ELAINE EKSVÄRD - BLI ETT KOMMUNIKATIONSPROFFS!

Vad är det som gör att vissa människor trollbinder dig när dom pratar? Hur genomskådar du andras härskartekniker? Och kan man träna upp sin karisma?

Ja, det menar Sveriges Retorikproffs nr 1 - Elaine Eksvärd! Under en hel eftermiddag på Rival den 21 november delar hon med sig av tipsen som får folk att lyssna på dig, hur du hanterar besvärliga situationer på jobbet och hur du gör ditt budskap mer attraktivt! Helt enkelt hur du blir ett proffs på kommunikation!

Elaine Eksvärd är Sveriges främsta retorikexpert som analyserar makthavarnas kommunikation i morgonsofforna. Hon har föreläst med både Tony Blair och Skavlan och är författare till böckerna Härskarteknik, Snacka Snyggt och Vardagsmakt.

Elaine Eksvärd

ELAINE GER DIG ALLA SINA BÄSTA TIPS OCH VERKTYG ! 

Konsten att få folk att lyssna! 
Det är när pulsen plötsligt börjar slå snabbt när någon pratar. Det är när man kan lyssna på en person en hel dag och  och känna sig riktigt peppad. Personer som lyckas med det här snackar snyggt, och det finns vägar dit.

Gör ditt budskap attraktivt för andra! 
Förmågan att inspirera och entusiasmera andra människor är en egenskap som kännetecknar skickliga ledare. Många beskriver karisma som något man har eller inte har – när sanningen är att du kan ta den. Samtidigt som man ska inspirera sina medarbetare, behöver man även kunna hantera riktigt besvärliga samtal och situationer på ett snyggt sätt. Det retoriska utmaningarna är många, ett effektivt verktyg är retorik.

Strategier som ger och genomskådar makt!
Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Och vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill?

Konsten att hantera besvärliga typer snyggt! 
Har du lämnat ett sammanhang med ett missnöje som du inte kan sätta fingret på? Har du lämnat ett gruppsamtal där du inte känt dig sedd? Då har du med största sannolikhet blivit härskad över, och det är sällan trevligt. Varför? Därför du görs mindre än du är och det är svårt att säga exakt varför.

Behöver du motivation, energi och nytänk på jobbet? På 4good Work får du möta Sveriges bästa coacher och inspiratörer på fullspäckade eftermiddagar! 4good Work är öppet både för kvinnor och män. Så ta med dig kollegorna, kom & keep moving forward! 

Elaine Eksvärd

Retorikbyrån Snacka Snyggt

Elaine Eksvärd är Sveriges främsta retorikexpert som med jämna mellanrum analyserar makthavarnas kommunikation i morgonsofforna. Hon har föreläst med både Tony Blair och Skavlan, men drömmer mest om att få sitta och småsnacka med Ellen de Generes. När hon inte kommenterar våra politiker så driver hon retorikbyrån Snacka Snyggt. Hon är även författare av böckerna Härskarteknik, Snacka Snyggt, Du är din generation och Vardagsmakt.

She knows how to talk och hur du når fram! Hennes favoritcitat är just nu är:

Some day, I’m going to put my body where my mind is.
Martin Luther King

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
21
november
Tid
Kl 13.30 - 16.00 Dörrarna öppnas kl 13.00
Plats
Rival
Mariatorget
Stad
Stockholm
 

4good Work - Elaine Eksvärd

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!