Meny
 

4good Work - Alexander Bard

Vad innebär den nya digitala framtiden för dig, dina kunder och ditt sätt att göra business? Häng med in i framtiden och låt Alexander Bard rock your world.

Med humor, stor passion och nya perspektiv tar Alexander - nyligen utsedd till årets digitala superprofil - med oss på en annorlunda spaning hur den digitala världen påverkar oss, nu och i framtiden.

Vi lever i en ny värld men använder 150 år gamla modeller. Den äldre generationen måste möta onlinevärlden på rätt villkor, säger Alexander Bard. Att förstå sin samtid är inte det lättaste. Speciellt inte om man befinner sig mitt i en digital revolution. Så hur organiserar man sig som företag för att möta de utmaningar internetsamhället medför? Och hur kommunicerar man med sina kunder?
En perfekt och annorlunda kickstart på hösten för dig & kollegorna!

Om Alexander Bard

Alexander Bard hjälper dig förstå den tid du lever i och vilka krav den ställer på din kommunikation. För många är han mest känd som en musikprofil, för vissa kanske mest som medlem i Idol-juryn. Men Alexander Bard är minst lika mycket författare, debattör, sociolog, filosof och kanske framför allt en mycket uppskattad föreläsare som reser världen runt och pratar om internetsamhället. Nu kommer han till 4good Work för att föreläsa på temat ”den konstanta digitala förändringen”.

En föreläsning med Alexander blir ofta en ögonöppnare och kan kanske också upplevas som en gnutta provocerande. På frågan om han ofta får starka reaktioner svarar han.

– Ja, en vanlig reaktion jag gillar är när någon säger ”nu ska jag gå hem och ändra på mitt liv”. Eller 42-åringen som plötsligt förstår världen på samma sätt som sin tonåring.

 

Behöver du motivation, energi och nytänk på jobbet? På 4good Work får du möta Sveriges bästa coacher och inspiratörer på fullspäckade eftermiddagar! 4good Work är öppet för både män och kvinnor. Så ta med dig kollegorna, kom & keep moving forward! 

Här hittar du tidigare inspiratörer på 4good Work.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
19
september
Tid
Dörrar öppnas kl 13 (13.30-16.00)
Plats
Rival
Mariatorget
Stad
Stockholm
 

4good Work - Alexander Bard

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!