Meny
 

4good Skicamp 2017

Häng med på 4good skicamp till Ramundberget 19-22 januari 2017!

Yes! Äntligen är det dags 4goods skidresa igen! Det blir en fullspäckad skidweekend till Ramundberget i bästa 4goodanda. Helt klart den perfekta uppladdningen för att både fysiskt och mentalt att kicka igång 2017!
Det blir en resa med utförsåkning, längdåkning, yoga, god mat och mycket mer - och givetvis, 4good afterski! Dessutom har vi har fixat ett superpris för dig som 4goodmedlem!

Följ med och andas härlig krispig vinterfjälluft!

    Pris för 4goodmedlem 5 835 kr (värde 10 100 kr)
    Allt det här ingår i priset:

 • Del dubbelrum/tre eller fyrbäddsrum
 • Två middagar - en tre rätters middag på Fjällgården samt en middag uppe på restaurang Tusen med fackelslalom ner för dem som vill!
 • Get Togheter-party med bubbel!
 • Två luncher
 • Tre frukostar
 • Liftkort tre dagar
 • En längdclinic (mer info längre ner)
 • En slalomclinic (mer info längre ner)
 • 3 gånger Happy Morning Yoga med Malin Schulz
 • Candle Light Swimming till klassisk musik på morgonen i poolen
 • Nätverkande och mingel
 • Inspirationsföreläsning med vardagsäventyraren Louise Östberg
 • Inspirationsföreläsning med Malin Schulz
 • Lyxig bubbelprovning!

Alla aktiviteter är självklart valfria! Brasan är tänd på Fjällgården och snön bara väntar att få knarra under fötterna...

Bokning och villkor:

När: 19-22 januari 2017
Var: Ramundberget, läs mer om hotellet här
Pris: som 4goodmedlem betalar du 5 835 kronor (Ord pris 10 100 kr)

Fyll i formuläret längst ner på den här sidan.
Övriga frågor eller funderingar som gäller bokning mailas till 

Vid bokning betalar man 1500 kr med 12 dagars betaltid. Resterande summa betalas 60 dagar innan avresa. Vid bokning efter den 19 november betalas hela beloppet på en gång. 

Hotell Fjällgården i Ramundberget

Fjällgården är ett klassiskt fjällhotell med anor från 1930 talet. Det betyder svartvita fotografier på väggarna, brasa som sprakar, vacker dukning på borden, proppfull vinkällare, frisk luft på rummet, spa och pool en trappa ner och makalöst trevlig personal! Bekvämt, charmigt och smakfullt. Vi har hyrt hela hotellet (!) så det blir bara skön 4goodfeeling till frukosten, vid brasan, i hotellbaren och vid poolen. 

Ski Clinics Carving

Oh yes! Nu får vi äntligen till de där riktigt sköna svängarna i backen :) Skidlärarna från Ramundberget håller i Ski Clinic Carving just for us. Självklart blir vi indelade i grupper efter förutsättningar och mål. Ta med dig egen skidutrustning. 

Ski Clinics på längden

Skidlärarna från Ramundberget håller även i Ski Clinic i klassisk längdåkning. Nu får du lära dig bästa tekniken för att glida fram i skidspåren! Vi blir indelade i grupper efter förutsättningar och mål. Ta med dig egen skidutrustning. 

Yoga med Malin Schulz

Varje morgon väcker vi våra kroppar med skön yoga tillsammans med Malin Schulz. 2002 fick Malin diagnosen MS. Nu tar hon aldrig något för givet! Idag brinner hon för balansen mellan aktivitet och vila, och vill hjälpa dig att hitta hur du kan må bäst efter dina förutsättningar. Hon vill få fler att förstå och känna att de klarar av mycket mer än vad de tror! Hon är personlig tränare och har precis förverkligat drömmen om en egen yogastudio, The Yoga Atelier! 

 

Hör Malin Schulz story i Sunshinepodden här :)

Inspiration med Louise Östberg

I sina drömmar besteg Louise Östberg höga berg och begav sig ut på långa äventyr! I verkliga livet som trebarnsmamma varken ville eller kunde hon lämna familjen en längre tid. Men drömmen kvarstod och projektet #365äventyr föddes - ett äventyr om dagen i ett helt år! Under sitt äventyrsår 2014/2015 letade hon upp äventyren varje dag, i den natur där hon befann sig. En löptur på fjället, en upptäcktsfärd på Mountainbike, en tältnatt i trädgården och långfärdsskidor i månsken, för att nämna några. Och hon gjorde det! Louise som under sitt äventyrsårs bodde på Lidingö är idag bosatt i Funäsdalen tillsammans med sin familj, där äventyren blivit vardag och vardagen ett äventyr. Under SkiCamp kommer Louise att berätta om sin resa och inspirera oss till att se äventyren, stora som små!

Hör Louise berätta som sina #365 äventyr i Sunshinepodden!

Morning Candle Light Swimming

Väck kroppen i din egen takt med Candle Light Swimming till klassisk musik på morgonen i poolen.

Fackel-slalom och middag på 1000 meters höjd!

I en kåta på 1000 meters höjd har vi restaurang TUSEN alldeles för oss själva och njuter av fantastisk mat! Vi kan utlova god mat, passion, inspiration och hög stämning som avslutas med fackelslalom hem för den som vill!

Vill du åka med i 4goodbussen? 

Vi har en buss med 49 platser som avgår från Cityterminalen i Stockholm kl 09.00 på torsdagen den 19 januari. Kostnad: 890 kr/person tur och retur. Bussen är framme ca 18.00.

Boka 4goodbussen genom att maila  (Hemfärd ca 13.00 från Ramundberget på söndagen). Från Göteborg kan du åka tåg till Röros i Norge. Vill du boka transfer från tåget kontakta, Thunells taxi i Funäsdalen på telefon: 0684-108 00. Ramundberget ligger i Funäsdalen ca 60 mil från Stockholm och ca 64 mil från Göteborg. 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
19
januari
Tid
8.00
Plats
Ramundberget
Bergarvägen 18, 840 97 Bruksvallarna
Boka
Mer info längre ner!
 

4good Skicamp 2017

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!