Meny
 

4good skicamp 2016

Häng med på 4good skicamp till Ramundberget.

Yes! Äntligen är det dags 4goods skidresa igen! Det blir en fullspäckad skidweekend till Ramundberget i bästa 4goodanda. Helt klart den perfekta uppladdningen både fysiskt och mentalt att kicka igång 2016 med!
Det blir en resa med utförsåkning, längdåkning, yoga, god mat och mycket mer - och givetvis, 4good afterski! Dessutom har vi har fixat ett superpris för dig som 4goodmedlem.

Pris för 4goodmedlem 5 600 kr (värde 9 800 kr). I priset ingår:
Del dubbelrum/tre eller fyrbäddsrum
Två middagar - en tre rätters middag på Fjällgården samt en middag uppe på restaurang Tusen med fackelslalom ner för dem som vill!
Två luncher,
Tre frukostar,
Liftkort tre dagar,
En längdclinic,
En slalomclinic,
3 gånger Happy Morning Yoga,
Candle Light Swimming till klassisk musik på morgonen i poolen,
Nätverkande och mingel.

Följ med och bara andas härlig krispig vinterfjälluft!

Hotell Fjällgården i Ramundberget

Fjällgården är ett klassiskt fjällhotell med anor från 1930 talet. Det betyder svartvita fotografier på väggarna, brasa som sprakar, vacker dukning på borden, proppfull vinkällare, frisk luft på rummet, spa och pool en trappa ner och leende personal! Bekvämt, charmigt och smakfullt. Vi har hyrt hela hotellet (!) så det blir bara skön 4goodfeeling till frukosten, vid brasan, i hotellbaren och vid poolen. 

 

Bokning och villkor:
Skicka din anmälan till bokning@ramundberget.se eller kontakta på tel: 0684-66 88 88 och ange att det gäller 4good SkiCamp. Personalen på Ramundberget hjälper dig att boka din resa. 1 500 kr betalas vid anmälan och 4 100 kr 30 dagar före avresan.

Tid: 21-24 januari 2016
Var: Ramundberget, läs mer om hotellet här
Pris: som medlem i 4goods nätverk betalar du 5 600 kronor(Ord pris 9800 kr).

Alla aktiviteter är självklart valfria! Brasan är tänd på Fjällgården och snön bara väntar att få knarra under fötterna... :)

Ski Clinics på längden 

Skidlärarna från Ramundberget håller även i Ski Clinic i klassisk längdåkning. Nu får du lära dig bästa tekniken för att glida fram i skidspåren! Vi blir indelade i grupper efter förutsättningar och mål. Ta med dig egen skidutrustning. 

Ski Clinics Carving

Oh yes! Nu får vi äntligen till de där riktigt sköna svängarna i backen :) Skidlärarna från Ramundberget håller i Ski Clinic Carving just for us. Självklart blir vi indelade i grupper efter förutsättningar och mål. Ta med dig egen skidutrustning. 

Yoga med Jennie Liljefors!

Happy Morning Yoga Tillsammans med Jennie Liljefors får våra vintertrötta kroppar vakna till liv till Happy Morning Yoga i mysiga Brasrummet på Fjällgården. Jennie drev Altromondo Yoga och butik i Alassio i Italien i 7 år innan hon tog konceptet med sig till Sverige. Altromondo Yoga Studio öppnades hösten 2014 på Grev Turegatan 18 i Stockholm. Ordet altromondo betyder en annan värld på italienska och symboliserar att mötet med yoga innebär just det.

Morning Candle Light Swimming

Väck kroppen i din egen takt med Candle Light Swimming till klassisk musik på morgonen i poolen.

Fackeslalom och middag på 1000 meters höjd!

I en kåta på 1000 meters höjd har vi restaurang TUSEN alldeles för oss själva och njuter av fantastisk mat! Vi kan utlova god mat, passion, inspiration och hög stämning som avslutas med fackelslalom hem för den som vill!

Underbar frukost

Kockarna på Ramundberget vet vad de gör... :) Vi boostar med skön energi och hembakat från det lokala bageriet varje morgon. En riktig skidåkarfrukost med allt du kan önska dig står uppdukad.

Ps. Vill du åka med i 4goodbussen? 

Vi har en dubbeldäckare som avgår från Cityterminalen i Stockholm kl 09.00 på torsdagen den 21/1. Kostnad: 890 kr/person tur och retur. Bussen är framme ca 18.00. Boka 4goodbussen genom att maila (Hemfärd ca 13.00 från Ramundberget på söndagen). Från Göteborg kan du åka tåg till Röros i Norge. Kontakta Destination Funäsdalen på telefon 0684-15580 om du vill ha transfer från tåget. Ramundberget ligger i Funäsdalen ca 60 mil från Stockholm och ca 64 mil från Göteborg. 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
21
januari
Tid
08:00
Plats
Ramundberget
Stad
Stockholm
Boka
 

4good skicamp 2016

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!