Meny
 

4good Mountain Camp

Andas och njut! Följ med oss och äventyrerskan Renata Chlumska på en fjäll-helg i underbara Ramundberget. Vi bunkrar frisk fjäll-luft och njuter av mat och goda viner på mysiga Fjällgården. I resan ingår en heldagsvandring med matlagning över öppen eld på fjället och fjällmeditation! Du får testa att cykla mountainbike på härliga fjällstigar under en halvdag med instruktör. Och vi mjukar upp våra kroppar med sköna yogapass tillsammans med Malin Schultz och äter fantastisk mat på Fjällgården.

Börja varva ner redan nu genom att lyssna på Renatas utandningsövningar här!

Äventyr med Renata Chlumska!
Sveriges främsta äventyrerska, Renata Chlumska är med på resan och vandrar med oss upp till toppen på en heldagsvandring. Halvvägs stannar vi vid en underbar fäbodvall och lagar mat och njuter av en god lunch under bar himmel. Vi avslutar med en fjällmeditation till bäckens porlande innan de som vill fortsätter upp till toppen! Att utmana sig själv och testa gränser är en del av Renatas natur. Och hennes jobb! Hon brinner för att inspirera andra hitta sina utmaningar och nå sina mål!  

Happy Morning Yoga med Malin Schulz!
Varje morgon väcker vi våra kroppar med skön yoga tillsammans med Malin Schulz. 2002 fick Malin diagnosen MS. Nu tar hon aldrig något för givet! Idag brinner hon för balansen mellan aktivitet och vila, och vill hjälpa dig att hitta hur du kan må bäst efter dina förutsättningar. Hon vill få fler att förstå och känna att de klarar av mycket mer än vad de tror! Hon är personlig tränare och har precis förverkligat drömmen om en egen yogastudio, The Yoga Atelier! 

Boende
Fjällgården är ett klassiskt fjällhotell med anor från 1930 talet. Det betyder svartvita fotografier på väggarna, brasa som sprakar, vacker dukning på borden, proppfull vinkällare, spa och pool en trappa ner samt leende personal! Bekvämt, charmigt och smakfullt. Det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid brasan, i hotellbaren och vid poolen. Läs mer om Fjällgården här. Givetvis finns det relax, pool och spa-avdelning - allt för att varva ner och mysa.

Inspirationsföreläsning med Renata
Livet är ett äventyr! Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg.  Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet.  Eller pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna till nästa utmaning. Resan till rymden.  Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande, att livet är ett äventyr. Hon menar att det inte handlar om att vara en supermänniska, utan om vilken inställning man har. Give us your story, Renata!                                                                                         

Mountainbike på berget!
Rise & Shine :) Upp på berget igen! En halvdag med mountainbikecykling ingår. Du får låna cykel och en instruktör guidar oss längs fjällstigarna! Utmaning och avkoppling på samma gång.

Heldagsvandring med Renata!
Dags för ett äventyr, vi vandrar på fjället och njuter av luften, vyerna och gemenskapen. Vi lagar mat över öppen eld och samlar kraft i en fjällmeditation som Renata leder. Längtar du lika mycket som vi? Här kan du lyssna på Renatas utandningsövningar och börja känna lugnet! 

Yoga
Vi mjukar upp våra kroppar med Happy Morning Yoga med Malin Schultz.

Candle Light Swimming
På morgonen kan du simma i din egen takt ihop med fladdrande tända ljus. i Fjällgårdens relaxavdelning kan du väcka kroppen med en skön simtur :) Kanske passa på att unna sig den där ansiktsmasken man aldrig hinner? :)

Àhkká
Àhkka följer med oss på resan som vår partner och har med sig nya outdoorkollektionen by Renata Chlumska. Outdoorkläder så väl för dig i storstaden som på en bergstopp i fjällen. Med kollektioner färgade av naturen och funktioner påverkade av miljön vill Àhkká göra äventyret tillgängligt för fler.  Läs mer om Àhkkà här!

MINI hänger med på Mountain Camp!
Vi gillar att resa med stil och vad är coolare än att köra världens längsta provkörning med sprillans nya MINI? Vi drar upp till Ramundberget i karavaner från Göteborg och Stockholm. Häng på!
Vi har begränsat antal platser och alla som vill åka MINI tar sig själv till startplatsen för karavanen.

 

Resa upp till Ramundberget!
Lättaste sättet att ta sig upp till Ramundberget är att köra bil. Anmäl intresse för att åka med i MINI karavanen eller ta egen, om du tar egen bil kanske du har plats för någon mer? Sällskap gör resan roligare :), vi startar facebook grupper inför resan och där kan man efterlysa skjuts eller erbjuda plats. Om man vill ta sig upp på annat vis så är det absolut bäst att ringa/maila Ramundbergets reception, de är experter på allt som rör transporter eller andra praktiska frågor om orten. Telefonnummer 0684-668800 mail

4good Mountain Camp 1 - 4 september

Pris för 4goodmedlem 4 700 kr (värde 9 700 kr).
I priset ingår:
Del dubbelrum/tre eller fyrbäddsrum
En dags fjällvandring med Renata Chlumska
Matlagning över öppen eld på fjället
En halvdag mountainbikecykling med guide inkl hyra av cykel
Helpension (ej dryck) hela vistelsen, dvs tre frukostar, två luncher & två middagar
Relax, gym & bastu 
Candle Light swimming x 3
Happy Morning Yoga x 3
Nätverkande & Get Toghether Party
Alla aktiviteter är självklart valfria!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
1
september
Tid
1 - 4 september 2016
Plats
Fjällgården
Stad
Ramundberget
Boka
Skicka din anmälan till bokning@ramundberget.se eller kontakta Ramundberget på: 0684-66 88 88, uppge 4good Mountain Camp.
 

4good Mountain Camp

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!