Meny
 

4good Meet Up Palma 2022

KÄNN SOLEN OCH VÄRMEN! Vakna upp till Happy Morning Yoga i soluppgången, vandra i bergen längs havet och träna i roliga boo(s)tcamps med grymma PT:n Fia Mineur. Du möter en av Sveriges bästa mentala tränare - Cecilia Duberg - författare till succéboken Lejonagendan som ger oss premiär för en helt ny workshop där du tränar ditt Next Level Mindset. Och det blir cava på takterassen, härligt häng, shopping och dopp i Medelhavet. 

BOKA NU SÅ BJUDER VI PÅ VÄLKOMSTMIDDAG - VÄRDE 500 KR! (Boka senast 28 mars!)

Vi ses i Palma hälsar Carina & Marie!

CECILIA DUBERG - NEXT LEVEL MINDSET 
NY WORKSHOP!

Det är så lätt att bara rusa på i livet i en enda riktning - framåt. Coachen Cecilia Duberg hjälper dig att bli mentalt stark så att du kan röra dig genom livet med mer djup och höjd och kanske i nya riktningar du inte har tänkt på. Genom att göra modiga val, rensa bort onödigt brus i livet och låta nästa version av dig ta form. Inspirerat av helt färska forskningsprojekt i ”de blå zonerna” (de ställen i världen där människor lever länge med extremt god hälsa) och 15 års erfarenhet coachar Cecilia dig i en helt ny workshop för att hitta ditt next level mindset där du

 • Hittar styrkan där du står
 • Fördjupar snarare än förändrar
 • Får mer FLOW i livet

Cecilia är psykolog och mental tränare som de senaste 15 åren har stöttat och tränat elitidrottare, ledare och entreprenörer att leva och jobba i sin fulla potential. Hon är författare till succéböckerna Lejonagendan - om självledarskap och Elefanteffekten - om att bygga starka team!

BOO(S)TCAMP & FÖRELÄSNING med Boost by Fia!

"För varje timme du lägger på träning får du minst det dubbla tillbaka i energi!” 

Vi är så glada att träningsinspiratören Fia Mineur som driver Boost by Fia hänger med oss på 4good Meet Up Palma! Fia tror på en hållbar livsstil och valde för två år sedan att sätta ett nytt mål: Skapa ett liv där hon själv sitter i förarsätet.

Fia är utbildad inom träning & hälsa och kommer ge oss bäst tänkbara energi genom rolig Boo(s)tcampträning med mycket skratt och hon håller också en föreläsning om hur du skapar din egen hållbara livstil - som inte bara handlar om träning.

Det bästa med Fia är att hon har en förmåga att plocka fram en kämpaglöd du inte visste att du hade ;) . Fia håller också i joggen upp till yogan för dem som vill börja dagen med att springa upp till yogan. 

HAPPY MORNING YOGA

Det här är den bästa starten på dagen du kan tänka dig. Vid kl 07.30, innan solen stiger upp över himlen för en ny vacker dag går vi upp mot kapellet vid Castell de Bellver för en underbar stund i lugnet med fantastisk utsikt över Palmabukten.

Cecilia Duberg håller i skön Happy Morning Yoga på en magisk plats som alla kan vara med på - oavsett yogavana! En upplevelse som du kommer ta med dig hem.

MAGISK VANDRING MELLAN DEIA & PUERTO SOLLER!

Följ med på en vandringsdag som är som balsam för själen!

Vi går genom vackra apelsin och - olivlundar längs slingrande stigar och pausar längs vägen på en vacker finca och äter en ljuvlig citronpaj med vidunderlig utsikt! Branta klippor störtar ner i det vackra Medelhavet och havet öppnar sig när vi kommer fram till vackra Puerto Soller - där det finns möjlighet till ett dopp i havet och en välförtjänt öl och snacks :-)

Det här är en av de mest klassika vandringarna på Mallorca, en sträcka på ca 13 km i medellätt terräng. En dag att minnas och att njuta av!

Vandringen är ett tillval som du gör vid bokningen till en kostnad av 595 kr - i priset ingår buss ToR, vandring med guide och lunchmatsäck.

POWER HOUR!

Come as you are, shine like a star! Energin flödar på vår Power Hour där du lär känna de andra 4goodtjejerna på resan. Du inspireras också av svenska kvinnliga entreprenörer på plats på Mallorca.

Vi vet av erfarenhet att när vi får möjlighet att, under avslappnade former, mötas och dela, så händer något. Vi har sett det hända så många gånger - företag startas, idéer väckas till liv och nya bekantskaper & tjejgäng bildas. And we LOVE IT!

Därför vill vi ge dig chansen att lära känna fler 4goodtjejer på 4good Meet Up Palma under lättsamma former.

 

HOTEL FELIZ!

Vi har hyrt hela vårt favorithotell bara för oss 4goodare - det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som  rankats som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. 

Det blir 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt och kan njuta av utsikten!

TIME FOR BREAKFAST!

Vattenmelon, jordgubbar, yogurt, croissanter, honung, ostar, äggröra och nybakat bröd.....

Hotel Feliz ljuvliga frukost är något i hästväg :) Här råder hemma-hos-känsla - vackert uppdukat på fina fat. Precis som vi vill ha det. Efter yogan kommer vi tillbaka ner till hotellet och njuter av frukosten på terassen i solen.

Sen äger vi dagen!

GET TOGETHER PARTY MED BBQ!

Första kvällen samlas vi, bjuder på bubbel och presenterar hela programmet för Meet Up Palma och alla inspiratöer som är med! Den som vill (vilket brukar vara nästa alla :) minglar kvar på Hotel Feliz härliga terass och njuter av en supergenerös BBQ som består av grönsaker, skaldjur och kött. Två glas vin ingår!

Buffén köper du till vid anmälan och den kostar 500 kronor.

4GOOD MEET UP PALMA - 5-8 maj 2022

DET HÄR INGÅR I 4GOODPROGRAMMET

* Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
* Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
* Get-together-party med bubbel
* Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg x 3
* Boo(s)t Camp - rolig utomhusträning med Fia Mineur x 3
* Hållbar livsstil - föreläsning med Fia Mineur
* Next Level Mindset - premiär för ny halvdags workshop med mentala tränaren Cecilia Duberg
* Power Hour - networking och mingel  

Pris: 6990 SEK

(Kan resan inte genomföras pga av restriktioner gällande covid så återbetalas hela beloppet)

Vandringsdagen, välkomstmiddag och yogamatta kan du köpa till vid anmälan!

Flyg bokar du själv! 
Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party kl 19.30 och avslutas efter yoga och frukost på söndag. 

Med reservation för ändringar i programmet. 

Information med anledning av Covid -19
Vi följer självklart det lokala reglerna kring Covid -19.

ÖVRIGT

Flyg: Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Enkelrum: Det finns några få enkelrum men om du vill bo ensam i ett rum kan du boka ett dubbelrum där du då får bo själv med ett tillägg på 800 kr/natt (2 400 kr). Notera då detta i rutan för "Övriga kommentarer" när du gör din bokning. Litet obs på att vi endast har ett fåtal rum för detta ändamål.

Get together BBQ:  Var med på vår härliga välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet. Ett glas cava och två glas vin ingår. Kostar 500 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning.

Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 300 kronor, eller ta med en egen. 

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till resan. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Resegaranti: 4good har resegaranti via Kommerskollegium

Bokningsregler: 
Din anmälan är bindande - men kan inte resan bli av på grund av reserestriktioner med anledning av Covid-19 erhåller du full återbetalning.

Vi ses på Mallis hälsar Carina, Marie och 4goodgänget!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
5
maj
Tid
19.30
Plats
Hotel Feliz
Stad
Palma de Mallorca
Boka
 

4good Meet Up Palma 2022

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!