Meny
 

4good Meet Up Palma 2021

FULLSATT! Vi planerar en ny resa till våren - maila info@4good.se om du vill ställa dig på väntelista!

Häng med oss hösten 2021 på resan med allt vi älskar att göra på magiska Mallorca. Vakna upp till Happy Morning Yoga i soluppgången, få inspiration från svenska kvinnliga entreprenörer på plats, vandra i bergen längs havet och träna i roliga bootcamps med PT:n Fia Mineur....

MEN KANSKE BÄST AV ALLT! Med oss på resan har vi en av Sveriges bästa mentala tränare - Cecilia Duberg - författare till succéboken Lejonagendan! Tillsammans med henne lär du dig mer om självledarskap, din optimala energinivå och hur du ger dig själv bästa möjligheterna att leva det liv du vill!

CECILIA DUBERG - BE THE CHANGE!
Under våra dagar tillsammans i Palma hjälper Cecila dig att bli mer medveten om ditt självledarskap, din optimala energinivå och hur du ger dig själv bästa möjligheterna att vara i din fulla kraft!. I sitt nya program BE THE CHANGE hjälper hon dig att göra den optimala planen för att bygga ditt mest värdefulla liv. I 8 steg ger hon dig nycklarna till att förstå, påverka och stärka förmågan att utveckla och utvecklas - att bli ett LION MIND - som också är titeln på hennes första bok!

Cecilia är psykolog och mental tränare som de senaste 15 åren har stöttat och tränat elitidrottare, ledare och entreprenörer att leva och jobba i sin fulla potential. Hon är författare till succéböckerna Lejonagendan - om självledarskap och Elefanteffekten - om att bygga starka team! 

HOTEL FELIZ! 
Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. 

HAPPY MORNING YOGA 
Den bästa starten på dagen du kan tänka dig. Vid kl 07.30, innan solen stiger på himlen för en ny dag går vi upp mot katedralen vid Castell de Bellver för en underbar stund i lugnet med fantastisk utsikt över Palmabukten. Cecilia Duberg håller i skön Happy Morning Yoga på en magisk plats som alla kan vara med på - oavsett yogavana! En upplevelse som du kommer ta med dig hem.

 BOO(S)TCAMP med Fia Mineur!
"För varje timme du lägger på träning får du minst det dubbla tillbaka i energi!”

Vi är så glada att träningsinspiratören Fia Mineur hänger med oss på 4good Meet Up Palma! Fia tror på en hållbar livsstil och valde för ett år sedan att sätta ett nytt mål: Skapa ett liv där hon själv sitter i förarsätet. Fia är utbildad inom träning & hälsa och kombinerar numera sin expertis inom hållbar livsstil och marknadsföring i sitt egna bolag House of S. Fia kommer ge oss bäst tänkbara energi genom tuff bootcamp träning med mycket skratt och glädje. Vi kommer bli ordentligt utmanande då Fia har en förmåga att plocka fram en kämparglöd och lyckorus man inte visste fanns. Fia håller också i joggen upp till yogan för dem som vill springa upp!

TIME FOR BREAKFAST
Vattenmelon, jordgubbar, yogurt, croissanter, honung, ostar, äggröra och nybakat bröd..... Hotel Feliz ljuvliga frukost är något i hästväg :) Här råder hemma hos känsla och vackert uppdukat på fina fat. Precis som vi vill ha det.  Efter yogan kommer vi tillbaka ner till hotellet och njuter av frukosten på terassen i solen. Sen äger vi dagen!

MAGISK VANDRING MELLAN SOLLER & DEIA!
Följ med på en vandringsdag som är som balsam för själen! Vi går genom vackra apelsin och - olivlundar, genom odlingslandskap och gårdar längs slingrande stigar. Branta klippor störtar ner i det vackra Medelhavet och havet skymtar mer och mer ju närmare Deia vi kommer. Väl framme i vackra Deia finns möjlighet till ett dopp i havet :-) Det här är en av de mest klassika vandringarna på Mallorca, en sträcka på ca 13 km i meddelsvår terräng. En dag att minnas och att njuta av! Vandringen är ett tillval som du gör vid bokningen till en kostnad av 495 kr - i priset ingår buss ToR, vandring och lunchmatsäck. 

 

POWER HOUR! 
Energin flödar på vår Power Hour där du lär känna de andra 4goodtjejerna på resan. Vi vet av erfarenhet att när vi får möjlighet att, under avslappnade former, mötas och dela, så händer något. Och vi vill ge dig chansen att lära känna fler 4goodtjejer för att skapa fler möljigheter! Vi vet att det funkar - vi har sett företag startas, idéer väckas till liv och nya tjejgäng bildas. Come as you are, shine like a star! Du inspireras också av svenska kvinnliga entreprenörer på plats!

4GOOD MEET UP PALMA - 7-10 oktober 2021
Det här ingår i 4goodprogrammet:

* Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
* Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
* Get-together-party med bubbel
* Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg X 3
* Boot Camp - rolig utomhusträning med Fia Mineur x 2
* Halvdags Workshop med mentala tränaren Cecilia Duberg 
* Power Hour - networking och mingel 

Vandringsdagen, välkomstmiddag och yogamatta kan du köpa till vid anmälan!

Pris: 6750 SEK
Flyg bokar du själv! 
Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party och avslutas efter yoga och frukost på söndag. 
Med reservation för ändringar i programmet. 

FULLSATT! Vi planerar en ny resa till våren 2022. Maila om du vill stå på väntelista för ev. avbokningar. 

Information med anledning av Covid -19
Vi följer självklart det lokala reglerna kring Covid -19 och Hotel Feliz följer det strikta hotellprotokoll som tagits fram. 


 

GET TOGETHER PARTY MED BBQ! 
Första kvällen samlas vi, bjuder på bubbel och presenterar hela programmet för Meet Up Palma och alla inspiratöer som är med! Den som vill (vilket brukar vara nästa alla :) minglar kvar på Hotel Feliz härliga terass och njuter av en supergenerös BBQ som består av grönsaker, skaldjur och kött. Två glas vin ingår!  Buffén köper du till vid anmälan och den kostar 450 kronor.

Övrigt:

Flyg:
 Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Enkelrum: Vi har inga enkelrum kvar, men om du vill bo ensam i ett rum kan du boka ett dubbelrum där du då får bo själv med ett tillägg på 800 kr/natt (2 400 kr). Notera då detta i rutan för "Övriga kommentarer" när du gör din bokning. Litet obs på att vi endast har ett fåtal rum för detta ändamål.

Get together BBQ:  Var med på vår härliga välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet. Ett glas cava och två glas vin ingår. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning.

Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 300 kronor, eller ta med en egen. 

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till resan. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Resegaranti: 4good har resegaranti via Kommerskollegium

Bokningsregler: 
Din anmälan är bindande - men kan inte resan bli av på grund av Covid-19 erhåller du full återbetalning minus 600 kr i administrationsavgift.


Vi ses på Mallis hälsar Carina, Marie och 4goodgänget!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
7
oktober
Tid
Start 19:30 torsdagen den 7 oktober 2021 och slutar söndagen den 10 oktober kl 10:00 2021
Plats
Hotel Feliz
Stad
Palma, Mallorca
Boka
FULLSATT! Vi planerar en ny resa till våren. Maila info@4good.se om du vill stå på väntelista!
 

4good Meet Up Palma 2021

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!