Meny
 

4good Meet Up Palma 2019

FULLLBOKAT!

Den 2-5 maj 2019 har vi hyrt hela mysiga boutiquehotellet Feliz i Palma och tar med oss världens grymmaste mentala tränare - Cecilia Duberg. Vi startar morgonen med underbar Happy Morning Yoga i soluppgången med utsikt över Palma och tränar tillsammans i 4good-Marie svettiga Boot Camp!

Du får bästa karriärtipsen från Petra & Michaela från Women Ahead - en rekryteringsbyrå för tjejer och du får pepp av Anna Sunneborn som vet hur du sätter mål och når dem! Och du inspireras av svenska entreprenörer och företagare som jobbar och lever på Mallorca - bland annat Maria Eklund som driver co working-platsen Workation Palma! 

Vi ser fram emot en härlig helg tillsammans hälsar Carina & Marie på 4good! <3

PS. Vi klimatkompenserar för våra flygresor och vill inspirera dig att göra detsamma! (läs mer om hur längre ner)

 

ALLT SOM HÄNDER PÅ 4GOOD MEET UP PALMA

BLI ETT LION MIND MED CECILIA DUBERG!
Hon är mental tränare och legitimerad psykolog, författare till succéboken Lejonagendan och nu aktuell med nya boken Elefanteffekten - om att bygga starka team! 

Cecilia håller en workshop baserad på Lejonagendans åtta mentala skills som hjälper dig att levla i livet och optimera både ditt yttre och inre ledarskap.  Hon leder också vår Happy Morning Yoga! 

 

HAPPY MORNING YOGA med Cecilia Duberg

Innan solen stiger går vi upp mot katedralen vid Castell de Bellver för en underbar stund i lugnet. Vi fokuserar på medveten närvaro, att grunda oss och öppna upp våra sinnen för dagar av nyfikenhet och nätverkande! Som Cecilia beskriver det - tystnaden gör det lättare att höra sig själv och organisera sin energi. I tystnaden bor magin!

NETWORKING & MINGEL!

Vi slår på stora nätverks-trumman och bjuder in Mallorca-baserade svenska företagare och entreprenörer till ett nätverksmingel. Ta chansen att inspireras och utbyta erfarenheter med de som har tagit företagandet till solen. Du möter bland annat Maria Eklund som driver Workation Palma.

KARRIÄRTIPS & SPANINGAR från Women Ahead!

Möt fantastiska PETRA LAEWEN och MICHAELA SUNDELIN från Women Ahead – en rekryteringsbyrå som jobbar för att få fler kvinnor på ledande positioner! De delar med sig av sina bästa karriär och networkingtips! Deras mission – att öka upp andelen kvinnor inom mansdominerade roller och branscher genom att fokusera på rekrytering riktat mot endast kvinnor.  Michaela har 25 års arbetslivserfarenhet av kundrelationer och försäljning med tyngdpunkt inom IT-sektorn. Petra blev nominerad till årets Chef 2016 och har lång erfarenhet av försäljning, ledarskap och rekrytering. 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING - Säg JA till livet!

ANNA SUNNEBORN är tjejen som vet hur man sätter mål och når dem! Som 35-åring började hon med friidrott och hon har sedan dess tagit imponerande 60 (!!) guld i veteran-SM. Hon vill peppa oss att ta ansvar för våra egna liv genom att ha fokus på det vi kan förändra och vår inställning till saker som sker. Livet går upp och ner som en hiss. Ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och ibland på top floor. Bara 3% av Sveriges befolkning sätter mål för sig själva - det vill Anna ändra på. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? 

SPANINGSFRUKOST

Våra spaningsluncher har varit en succé hemma i 4good Business Network. Nu tar vi det till Palma och spanar trender och fenomen tillsammans över en frukost. Hur det går till? Du tar med dig en spaning, något spännande du uppmärksammat och berättar om det i 1-2 minuteri i små grupper. Det kan vara vad som helst, högt och lågt, något från din bransch eller någon annan, ett samhällsfenomen eller en spännande trend. Och vi lovar - du kommer gå därifrån med nya insikter och idéer!

4GOOD BOOTCAMP med Marie!

När vi tränar i grupp ger vi varandra massor av pepp och energi och för Marie är det hela grejen! 

Något av det bästa hon vet är att inspirera andra till att träna och att utmana sig själva. Träning har alltid varit en stor del av Maries liv och på något sätt har hon alltid lyckats finna tiden till att träna trots en busy vardag. Hon vill inspirera till träning som blir av, roliga men tuffa övningar som alla klarar av oavsett vilken nivå du är på i din träning.

 

Maria Eklund driver Workation Palma!

Maria är prisbelönta entreprenören och visionären bakom Görwelns Slott och Hufvudstad Gård. Nu har hon och familjen flyttat till Mallorca för att förverkliga drömmen om ett co working space i Palma!

Åsa Ingrosso förverkligade drömmen i Palma!

Doern Åsa driver tillsammans med sin man Emilio snart tre italienska restauranger på Mallorca. Hör Åsa berätta om hur det är att driva business på Mallorca under vårt networkingmingle! Och alla vi får chansen att gå och äta på La Perla No 3 på lördagen!

Det här ingår i 4goodprogrammet:

 • Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
 • Get-together-party med bubbel
 • Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
 • Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg X 3
 • Boot Camp x 2 med 4good-Marie
 • Halvdags Workshop med Cecilia Duberg - 'Bli ett LION MIND!' om självledarskap och mental träning
 • Inspirationsföreläsning med Anna Sunneborn
 • Networking och mingel med entreprenörer och företagare på Mallorca
 • Spaningsfrukost
 • Karriärtips med Petra och Michaela från Women Ahead

Pris: 6450 SEK

Flyg bokar du själv!
Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party och avslutas efter yoga och frukost på söndag. Med reservation för ändringar i programmet. 

Hotel Feliz

Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Hotellet har har 45 rum och ligger i västra delen med utsikt över hamnen och havet, strax ovanför Paseo Maritimo.

Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. Här finns också en rooftop avsvalkningspool med fantastiska 360-graders utsikt över Palma och en bastu med panoramautsikt. För de som vill ha sand mellan tårna går det buss direkt utanför hotellet till lilla mysiga stranden Playa de Illetas, där det också finns flera mysiga lunchrestauranger.

Övrigt:

 • Flyg: Du bokar själv. Flygbiljetterna till Mallorca är extra billiga just nu! Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.
 • Klimatkompensation: Vi på 4good klimatkompenserar för våra flygresor via klimatkompensera.se. Vi vill inspirera dig att göra detsamma! Från Arlanda till Palma kostar det 275 kr per person tur och retur om du flyger direkt, utan mellanlanding.  På klimatkompensera.se kan du kan välja tre olika projekt som pengarna går till. Vi valde att låta kompensationen gå till ett projekt i Etiopien för att plantera träd som binder CO2 (I Etiopien finns bara 3% av den naturliga skogen kvar).  Är du nyfiken på att veta mer om hållbarhet - kolla in Sunshinepodden avsnitt 174 - från klimatångest till hållbarhetsstolt!
 • Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com
 • Enkelrum: Vi har inga enkelrum kvar, men om du vill bo ensam i ett rum kan du boka ett dubbelrum där du då får bo själv med ett tillägg på 800 kr/natt (2 400 kr). Notera då detta i rutan för "Övriga kommentarer" när du gör din bokning. Litet obs på att vi endast har ett fåtal rum för detta ändamål.
 • Get together BBQ:  Var med på vår härliga välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet. Ett glas cava och två glas vin ingår. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.
 • Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning.
 • Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 250 kronor, eller ta med en egen. (Sista dag att boka Yogamatta - 17 april)
 • Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till Solskensresan. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.
 • Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Lets Go! 
Vi ses på Mallis hälsar Carina, Marie och 4goodgänget!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Plats
Hotel Feliz
Avinguda de Joan Miró 74
Stad
Palma de Mallorca
Boka
Anmäl dig på bokningsknappen! Har du frågor maila lotta@4good.se

Vi klimatkompenserar för våra flygresor och vill inspirera dig att göra detsamma!
 

4good Meet Up Palma 2019

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!