Meny
 

4good Meet Up Palma 2018

Time to network - på Mallorca!

BARA FYRA DUBBELRUM KVAR!

Häng med till 4good Meet Up Palma 2018! Den 3-6 maj har vi bokat upp hela Hotel Feliz, vårt favoritboutiquehotell i Palma för en skön långhelg med fokus på nätverkande, utveckling och både fysisk och mental träning! Ge tid själv TID för en helg som ger massor av ENERGI!

Networking & Pleasure = WORKCATION! Drömmer du om att jobba lite mer där solen skiner? Vill du hitta nya sätt att leva, utvecklas och ta nästa steg i livet? Då behöver du rätt människor omkring dig och SOL tycker vi! Och du behöver världens grymmaste mentala tränare - Cecilia Duberg - som ska få oss alla att bli Lion Minds! För att må bra behöver vi landa och röra på oss, därför blir det både underbar Happy Morning Yoga i soluppgången med utsikt över Palma med Cecilia och BOOTCAMP med 4good-Marie! Du möter Petra & Michaela från Women Ahead - en rekryteringsbyrå för tjejer, av tjejer och du får bli proffs på bubblor i en provning med somelier Louise Key Hedberg från Freixenet! Dessutom blir det networking-mingel med svenska entreprenörer och företagare på Mallorca. Men framförallt ta-hand-om-dig-själv-tid och en stor möjlighet att ge dig själv space att levla i livet och karriären!

Häng med, connecta och skapa nya möjligheter med oss på vår favoritö Mallorca! 

Maila för att boka din plats.

Pris: 5950 SEK

Det här ingår i 4goodprogrammet:

 • Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
 • Get-together-party med bubbel
 • Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
 • Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg X 3
 • Halvdags Workshop med Cecilia Duberg - 'Bli ett LION MIND!' om självledarskap och mental träning
 • Bubbelprovning av mousserande vin med Louise från Freixinet
 • Networking och mingel med entreprenörer och företagare på Mallorca
 • Spaningsfrukost med Petra och Michaela från Women Ahead
 • 2 Boot Camps med 4good-Marie

Flyg bokar du själv! 
Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party och avslutas efter yoga och frukost på söndag.

ALLT SOM HÄNDER PÅ 4GOOD MEET UP PALMA

Utveckla ditt LION MIND och få mer power!
WORKSHOP MED CECILIA DUBERG

Hon är mental tränare och legitimerad psykolog och nu aktuell med boken Lejonagendan: framgångsrikt ledarskap genom stark hälsa och mental träning. Med vetenskap blandat med visdom och en stor dos karisma gör hon forskning om hjärnan och mental träning spännande och lätt att ta till sig.

Vi kommer att guidas genom Lejonagendans åtta mentala skills som hjälper dig att levla i livet och optimera både ditt yttre och inre ledarskap. Vi är alla ledare, inte minst över oss själva och med mental träning och återhämtning lägger du grunden för ett framgångsrikt ledarskap. 

 

Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg

7.30 Varje morgon

Innan solen stiger går vi upp mot katedralen vid Castell de Bellver för en underbar stund i lugnet. Vi fokuserar på medveten närvaro, att grunda oss och öppna upp våra sinnen för dagar av nyfikenhet och nätverkande! Som Cecilia beskriver det - tystnaden gör det lättare att höra sig själv och organisera sin energi. I tystnaden bor magin!

Du behöver inte ha några förkunskaper av yoga eller träning för att delta, och har du aldrig testat förut? Yoga är inte så flummigt som man kanske kan tro. 

Networking- & entreprenörsmingel

Fredag kväll

Vi slår på stora nätverks-trumman och bjuder in Mallorca-baserade svenska företagare och entreprenörer till ett nätverksmingel. Ta chansen att inspireras och utbyta erfarenheter med de som har tagit företagandet till solen. 

Bubbel, spännande möten och samtal!

Karriärtips och spaningar från Women Ahead!

Möt fantastiska Petra och Michaela från Women Ahead – en rekryteringsbyrå för kvinnor, av kvinnor, som är med på resan och delar med sig av sina bästa karriär och networkingtips! I november 2016 fick dom nog och ville få till en förändring – att öka upp andelen kvinnor inom mansdominerade roller och branscher genom att fokusera på rekrytering riktat mot endast kvinnor.  Då föddes Women Ahead. MICHAELA SUNDELIN har 25 års arbetslivserfarenhet av kundrelationer och försäljning med tyngdpunkt inom IT-sektorn. PETRA LAEWEN blev nominerad till årets Chef 2016 och har lång gedigen erfarenhet av försäljning, ledarskap och rekrytering. 

 

Bubbelprovning med Louise från Freixenet!

Var med och lär dig mer om mousserande på en provning med Louise Key Hedberg från Freixinet!  

Louise är en passionerad sommelier som älskar mat, vin och att sätta guldkant på livet!  Hon brinner för att dela med sig av sina kunskaper och under provningen lär hon oss allt hon kan om mousserande vin - skillnader, smaker och bästa tipsen på mousserande i kombination med mat! Louise Key Hedberg är också en av medlemmarna i vårt affärsnätverk 4good Business Network. Hon är grym på att sjunga och har vunnit guld i barbershop-VM.

Spaningsfrukost 

Lördag morgon

Konceptet spaningsluncher har varit en succé hemma i 4good Business Network. Vi vill plocka med oss det till Palma och spana trender och fenomen tillsammans över en frukost.

Hur går det till? Du tar med dig en spaning, något spännande du uppmärksammat och berättar om det i smågrupper om 5-6 personer. Max 1-2 minuter. Det kan vara vad som helst, högt och lågt, något från din bransch eller någon annan, ett samhällsfenomen eller en spännande trend. Vi delar med oss av fenomenen, diskuterar och ser om det finns en röd tråd! Och vi lovar - du kommer gå därifrån med nya insikter och idéer!

Bootcamp med 4good-Marie!

Fredag & Lördag eftermiddag

När vi tränar i grupp ger vi varandra massor av pepp och energi och för Marie är det hela grejen! 

Något av det bästa Marie vet är att inspirera andra till att träna och att utmana sig själva. Träning har alltid varit en stor del av hennes liv och på något sätt har hon alltid lyckats finna tiden till att träna trots en busy vardag. Hon vill inspirera till träning som blir av, roliga men tuffa övningar som alla klarar av oavsett vilken nivå du är på i din träning.

 

 

OM RESAN

Hotel Feliz

Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Hotellet har har 45 rum och ligger i västra delen med utsikt över hamnen och havet, strax ovanför Paseo Maritimo.

Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. Här finns också en rooftop avsvalkningspool med fantastiska 360-graders utsikt över Palma och en bastu med panoramautsikt. För de som vill ha sand mellan tårna går det buss direkt utanför hotellet till lilla mysiga stranden Playa de Illetas, där det också finns flera mysiga lunchrestauranger.

Anmälan till 4good Meet Up 2018

Maila för att boka din plats.

Pris för 4goodprogrammet: 5950 SEK


Allt det här ingår i priset:
Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
Get-together-party med bubbel
Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg X 3
Halvdags Workshop med Cecilia Duberg - 'Bli ett LION MIND!' om självledarskap och mental träning
Bubbelprovning av mousserande vin med Louise från Freixinet
Networking och mingel med entreprenörer och företagare på Mallorca
Spaningsfrukost med Petra och Michaela från Women Ahead
2 Boot Camps med 4good-Marie

Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party och avslutas efter yoga och frukost på söndag.

Det här tillkommer:
Flyg: Du bokar själv. Flygbiljetterna till Mallorca är extra billiga just nu"! Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Mat: Du som vill kan köpa till en härlig välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet ett glas cava och ett glas vitt vin ingår i middagen. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning. 

Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 250 kronor, eller ta med en egen.

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till Solskensresan. Priset i Standard dubbelrum är 60 euro per person och 70 euro om du vill ha garanterad balkong och havsutsikt. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten om 1,65€ per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Betalning: Efter att alla uppgifter har lämnats och bokningen bekräftats kommer det en faktura på mailen inom 2 veckor med betalningsvillkor 30 dagar. Bokningen är bindande

Lets Go!
Vi ses på Mallis hälsar Carina & Marie

Partners på resan

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Plats
Hotel Feliz
Avinguda de Joan Miró 74
Stad
Palma de Mallorca
Boka
Maila mallorca@4good.se för att boka din plats.
 

4good Meet Up Palma 2018

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!