Meny
 

4good Business Talks 18 mars 2020 - anmälan BN10 och BN11

OBS! Inget 4good Business Talks 18 mars

Vi på 4good tar Folkhälsomyndighetens råd om förhållningssätt i dessa tider på största allvar och skjuter därmed upp Business Talks den 18 mars.
Vi hoppas kunna hitta en ny dag framöver då vi kan ge er möjligheten att nätverka tillsammans och inspireras av Linda Hammarstrand och Karin Hägglund. Vi ber att få återkomma när det känns aktuellt för en sådan sammankomst. Har du frågor om eventet eller kommande event, hör av dig till linda@4good.se
Har du betalat för din biljett, återbetalar vi självklart till dig. Vid frågor om återbetalning, hör av dig till helena.cederblad@4good.se
Hälsningar,
Linda, Carina, Marie och Helena
*************
Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!

Den 18 mars träffar vi Linda Hammarstrand och Karin Hägglund, det blir en morgon fylld med PASSION och IKIGAI.

Välkomna till Garnisonen Konferens. Vi startar morgonen kl 08:15 för frukost och nätverkande samt mingel.

OBS! Notera att vi tar ut en no-show avgift på 150kr ex moms.
Om du behöver avanmäla dig, maila linda@4good.se senast 24h innan för att undvika no-show avgift. För att dina ev allergier ska beaktas, behöver dina önskemål registreras senast 10 mars.

4GOOD BUSINESS TALKS - LINDA HAMMARSTRAND
PASSION WORKS

Hon har haft titeln Director of Passion på Choice och jobbat sida vid sida med Petter Stordalen och hon vet allt om hur du skapar en vinnande företagskultur! Det handlar om att jobba tillsammans, inte bara samtidigt. Hon är klok, hon är kul och grymt cool! Under 4good Business Talks ger hon oss tipsen på hur du rekryterar rätt personer, skapar engagemang och bygger en framgångskultur på ditt företag.

4GOOD BUSINESS TALKS - KARIN HÄGGLUND
SÅ HITTAR DU DITT IKIGAI

 Anledningen att gå upp på morgonen. Så kan man beskriva den japanska filosofin IKIGAI – som är ett sätt att hitta ditt WHY – din mening. Tillsammans med experten Karin Hägglund lär vi oss  hur vi kan använda filosofin för att hitta mer passion och mening i livet. Det handlar om att ställa sig fyra frågor: Vad är du bra på? Vad älskar du att göra? Vad behöver världen? Vad kan du få betalt för? 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
18
mars
Tid
08:15-09:45
Plats
Garnisonen Konferens (hörsalen)
Karlavägen 100
Stad
Stockholm
 

4good Business Talks 18 mars 2020 - anmälan BN10 och BN11

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!