Meny

Jul i MOOD med Xmas Thursdays varje torsdag!

27 november 2018

IN THE MOOD FOR XMAS!

Nu har julen flyttat in i MOOD Stockholm! Varje torsdag fram till julafton anordnas Xmas Thursdays, allt för att vi ska komma i julstämning! Olika events och aktiviteter kommer äga rum för att skapa den perfekta stämningen! Hett tips till dig som är på besök i huvudstaden och vill hitta på något med lite extra julkänsla eller för alla Stockholmare som vill pigga upp vardagen och göra sig redo för julafton!   

Xmas Thursday och in the Mood för teatime, 6 december
Besök Conciergen på plan 3 I MOOD Stockholm på Tekompaniet som håller i en teskola mellan kl 16-19.
MOOD erbjuder dessutom Buy more, give more: vid köp för minst 500 kr får du en present – MOODs egna teblandning, mot uppvisande av kvitto i Conciergen.


MOOD Stockholm’s Personal Giver är även på plats under kvällen för att dela med sig av julklappstips och stylingråd inför julens alla fester.

Xmas Thursday och Lucia, 13 december
Stämningsfullt luciatåg i Mood Stockholm kl. 12.15-12.45. Vi bjuder dessutom på glögg och pepparkakor i Conciergen plan 3, mellan kl. 11-18.


MOOD Stockholm’s Personal Giver är även på plats under kvällen för att dela med sig av julklappstips och stylingråd inför julens fester.

 

Granbutiken, 23 november – 23 december 
Nu har Granbutiken återigen slagit upp portarna i Mood Stockholm, för tredje året i rad! Kom in och botanisera bland de handplockade granarna från Smålandsgrans egna KRAV-certifierade odlingar. Julgranen levereras direkt hem till dörren och vid beställning innan kl. 19.00 levereras granen nästa dag. Endast frakt på 95 kr tillkommer oavsett längd, zon eller antal produkter. Gör det enkelt att ta in julen och skapa julstämning hemma! Besök Granbutiken på plan 3, vid entrén mot Regeringsgatan.

Julklappsinslagning och pepparkaksutdelning, 30 november-23 december
Från och med fredagen den 30 november så finns värdinnor på plats i Conciergen varje fredag-söndag mellan kl. 16-19 (fredagar), samt 11-16 (lördag-söndag), för hjälp med julklappsinslagning.
Sista veckan innan jul finns dem på plats varje dag kl. 11-20. Lördagen den andra och tredje advent serveras dessutom alla julklappasshoppare värmande glögg i entrén, Norrlandsgatan.

Häagen Dazs pop-up, 5 december 
Häagen-Dazs pop-up i Conciergen på plan 3 i Mood Stockholm från kl. 11.00. Kika förbi för ett smakprov på deras Limited Winter Edition-glass med smak av tiramisu och speculoos – en julig, kryddig glass med smak av pepparkaka och tiramisu.

Kolla in här för att ta del av allt som händer på Mood Stockholm!   

Nästa artikel

Vintererbjudande från Blueberry!

27 november 2018