Meny

BOOST YOUR LIFE

Vill du ta nästa steg? 

Vill du hitta riktningen och energin i ditt jobbliv? Vill du karriärväxla? Vill du starta eget eller vill du utveckla ditt företagande? 

Nu är det premiär för Boost Your Life som är ett individuellt coaching- och mentorskapsprogram där du tillsammans med Carina och Marie blir ett DREAMTEAM. 

Vi delar med oss av våra kunskaper, erfarenheter & vårt nätverk. Vi blir ditt bästa bollplank, dina mentorer och coacher. Vi guidar, utmanar och peppar dig och tillsammans utforskar vi dina värderingar, dina styrkor, din energinivå och din potential. Vi definierar mål och skapar en konkret plan för hur du ska nå dit du vill. 

Vilket program passar dig bäst? 

Det finns två olika coachingprogram, ett för dig som vill komma vidare i ditt jobbliv och ett för dig som vill utvecklas i ditt företagande.

Boost Your Worklife - Vänder sig till dig som vill komma vidare i din karriär, få ett tydligare syfte och som vill ha ny energi i ditt jobbliv.

Boost Your Brand & Business - För dig som vill öka attraktionsvärdet i ditt företag/varumärke, skapa mer business och nya möjligheter i ditt företagande.

Om Carina & Marie

Vi är entreprenörer, inspiratörer, föreläsare och coacher som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Vi driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har sedan 4good grundades inspirerat tusentals kvinnor att föverkliga sina drömmar och att vara i sin fulla power!

Under 15 års tid har vi haft förmånen att jobba med  några av Sveriges bästa föreläsare och coacher inom personlig utveckling. Idag är vi båda utbildade coacher som vill hjälpa dig att skapa en hållbar karriär -  ett jobbliv där du får utvecklas, får energi och känner ett tydligt syfte!

Vi älskar kommunkation, konceptutveckling och paketering och har många års erfarenhet från reklam, media, kommunikation och strategisk varumärkesarbete från varumärken som TV3, The Body Shop, Tele 2, TUI och Twilfit.  2017 släppte vi Den Stora Peppboken - en guide till mer Power & Pepp i livet!  Samma år blev vi utnämnda till en av Årets Inspiratörer och vår podcast Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar. Carina är verksam som styrelseledamot i Rederi AB Ekerö och i Tjejzonen. Marie som styreleseledamot i StartUp Stockholm. 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!