Meny
4good Work

Behöver du motivation, energi och nytänk på jobbet? På 4good Work möter du Sveriges bästa coacher och inspiratörer under fullspäckade eftermiddagar! Ta med kollegorna & keep moving forward!

4good Work med Annika R Malmberg och Sofie Lindblom

Häng med in i framtiden med tidigare globala innovationschefen på Spotify, Sofie Lindblom och skapa mer framgång för dig och ditt team med kommunikationsproffset Annika R Malmberg!

 

Tidigare inspiratörer

Får mer engagemang på jobbet!

Ta med kollegorna och kom på en fullspäckad eftermiddag på 4good Work med kommunikationsproffset Ami Hemviken och mentala tränaren Cecilia Duberg! Få de bästa verktygen för att kommunicera, prioritera, teama och entusiasmera.

Under en unik eftermiddag på Oscarsteatern föreläste powerduon Pia Sundhage & Mia Törnblom om hur du hittar rätt mentala inställning och skapar ett vinnande team. De delade sina bästa tips och knep på hur man leder sig själv samtidigt som man förväntas leda andra.

Boosta dig själv och ditt team var temat för denna sprakande eftermiddag med varumärkesexperten Jacqueline Kothbauer och ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna!

Fredrik Reinfeldt intog 4good Workscenen på Rival med en framtidsspaning om hur vi i våra olika yrkesroller, vare sig vi är chefer, anställda eller egenföretagare, bäst hanterar den konstanta förändringen som vår värld befinner sig i. Vilka erfarenheter som är viktiga och vilken typ av ledarskap behövs i vår föränderliga tid. Fredrik intervjuades även på scen i en liveinspelning av Sunshinepodden med Marie & Carina.

Alexander Bard hjälper dig att förstå den tid du lever i och vilka krav den ställer på din kommunikation. För många är han mest känd som en musikprofil, för vissa kanske mest som medlem i Idol-juryn. Men han är minst lika mycket författare, debattör, sociolog, filosof och kanske framför allt en mycket uppskattad föreläsare som reser världen runt och pratar om internetsamhället. På 4good Work föreläste han humor, stor passion och nya perspektiv tog han med oss på en annorlunda spaning på hur den digitala världen påverkar oss, nu och i framtiden.

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

Sociala medier-strategen, tidigare GT-chefredaktören och internationella föreläsaren Frida Boisen.  Hon är just nu aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier" och kan allt om hur du lyckas med allt från ditt personliga varumärke till ditt företags kampanjer i sociala medier.

Lisa Ekström inspirerar dig och ger dig verktygen att forma en rolig arbetsplats. Hon menar att har du roligt så skapar du bättre resultat! På 4good Work får du verktygen för hur du kan läsa av medarbetarens komfortzoner och hitta bästa sättet att motivera alla i ditt team. Lisa är en populär föreläsare med över 20 års erfarenhet inom försäljning och kundservice!

En av Sveriges främsta mentala tränare & coacher, Michael Södermalm, menar att rätt attityd alltid är viktigare än rätt resurser! Och att framgång inte är någon tillfällighet. Det är en färdighet! And he knows - han har tränat över två miljoner människor i 27 länder! 

Christer Olsson är en av Sveriges mest karismatiska inspiratörer som ger dig nya idéer och tankar om hur du kan ta nästa steg för att utvecklas! För det som inte utvecklas kommer till slut avvecklas. Han är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé och är idag en av Nordens mest anlitade föreläsare! 

Mia Törnblom är en av Sveriges främsta föreläsare coachar i personligt ledarskap, försäljning och kommunikation. Personligt ledarskap handlar om ansvar, tillit och att hantera relationer. Och nyckeln heter självinsikt och stark självkänsla. Mia ger dig bästa tipsen på hur du bygger ditt personliga varumärke och hur du hanterar svåra situationer. 

Olof Röhlander inspirerar dig hur du blir bäst när det gäller med metoder för att våga ta emot beröm och skaka av dig kritik. Tuffa utmaningar blir inte längre något att undvika utan ett sätt att växa som människa. Våga ta chansen - och göra annorlunda! Olof delar med sig av sina skarpa insikter med en dos humor och igenkänningsfaktorn är hög. 

Paolo Roberto driver flera framgångsrika företag, är välkänd programledare och har sålt över 200 000 kokböcker. Han är uppe med tuppen och tränar & yogar, utvecklar nya pastasortiment, skriver böcker på löpande band och är på gång med ny restaurang! Ett kraftpaket som sticker ut från mängden! "

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!