Meny

Susanne Liljenberg: Så lyckas du med ditt företag!

Susanne Liljenberg är den kreativa entreprenören som berättar hur du med enkla medel bygger ett tydligt och lönsamt varumärke - med hjärta. Susanne är en av grundarna till butikskedjan GRANIT,  hon ligger bakom succékonceptet LEVA Kungslador på Gotland och i somras förverkligade hon och familjen sin dröm om ett eget värdshus, omtalade Guldkaggen på Gotland. Hon får saker att hända - och är en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande. Hon brinner för att se sina och andras idéer förverkligas. Hur lyckas man med att starta företag? Vilken är den rätta drivkraften som gör att företaget blir lönsamt? Och vad är amatörism? Susanne ger sina bästa tips!

Trine Grönlund: Go Slow utan att tappa farten!

Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbTV-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex  - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet...och i din ledarstil.

Här kommer fyra snabba tips på hur du kan sänka tempot utan att tappa farten!

Andreas Carlsson: så gör du succé!

Andreas Carlsson - mannen som vet hur du går från idé till succé! Som en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare (för bl a Britney Spears & Céline Dion), programledare, författare & grundare av Academy of Music and Business - vet han vad han pratar om och han går sin egen väg! Men hur gör man för att hålla sitt fokus? Med motgångar? Hur paketerar du din idé och pitchar in den så att du får förverkliga din dröm? Andreas delar med sig av knep & verktyg - bring it on!

Så här tipsade han på vår första Nätverksträff!

Charlotte Hågård: Så blir du Networking Queen!


Charlotte Hågård vet vad The Power of Networking innebär! Och hur du gör! Hon är expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit krönikör i DN och karriärexpert i TV4. Hon är aktuell med boken ”Stick ut! – Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil.” Idag finns många plattformar där du kan bygga ditt nätverk. Om du gör rätt öppnas dörren till spännande möjligheter, uppdrag, kunder, medarbetare och vänner som du inte kunnat drömma om. Charlotte ger tipsen om hur du blir ett riktigt nätverksproffs!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!