Meny

Business Network 1 Göteborg

Nätverksträffar 2016
* Tisdag 23 februari 2016, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Andreas Carlsson
* Onsdag 9 mars 2016, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Frida Boisen
* Tisdag 12 april 2016, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Trine Grönlund
* Torsdag 12 maj 2016, kl 18 - 21 - Afterworkmingel

* Onsdag 7 september, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Magnus Helgesson
* Tisdag 11 oktober, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Katrin Sandberg
* Torsdag 10 november, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Susanne Liljenberg
* Tisdag 29 november, kl 18 - 21 - Afterworkmingel

Våra nätverksträffar är på Scandic Hotel Europa, Nils Ericsonsgatan 21, 404 29 Göteborg.

Connecta med medlemmarna digitalt! I den slutna Facebookgruppen 4good Business Network Göteborg och gå med i 4good Business Network på LinkedIn så ser du alla medlemmar i alla grupperna i hela nätverket!

Till våren 2018 startar en ny nätverksomgång i Göteborg! Är du eller känner du någon som är intresserad? Hör av dig till oss! Maila till !

Våra föreläsare

Andreas Carlsson - mannen som vet hur du går från idé till succé! Som en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare (för bl a Britney Spears & Céline Dion), programledare, författare & grundare av Academy of Music and Business - vet han vad han pratar om och han går sin egen väg! Men hur gör man för att hålla sitt fokus? Med motgångar? Hur paketerar du din idé och pitchar in den så att du får förverkliga din dröm? Andreas delar med sig av knep & verktyg - bring it on!

Gör #digitalsuccé och strålande affärer med sociala medier. Möt sociala medier-strategen Frida Boisen, digital chef på Bonniers, krönikör på GT och Expressen. Hon är internationella föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och blev utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige i våras. Hon är aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier" – och för 4good Business Network avslöjar hon sina absolut bästa tips på hur DU lyckas med allt från ditt personliga varumärke till ditt företags kampanjer i sociala medier.

Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbTV-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet...och i din ledarstil.

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!