Meny
4good Book Club

4GOOD BOOK CLUB blir från och med 2022 det självklara sammanhanget för dig som älskar att läsa om och diskutera PERSONLIG UTVECKLING OCH HÄLSA!

NYHET 1. Du som medlem i 4good Book Club får kickstarta 2022 med att läsa Carinas nya bok före jul - MAKE IT HAPPEN - TIO STEG TILL ATT FORMA DIN FRAMTID! Boken släpps i januari men kommer till dig som medlem före jul. Du får också vara med om en annorlunda bokcirkel - i workshopform - för att ge dig bästa starten på nya året tillsammans med Carina! 

Läs om boken HÄR!

NYHET 2. I februari får du Marias nya bok som hon skrivit tillsammans med tränaren som förändrade hennes liv - Rita Catolino. HÄLSOREVOLUTIONEN: 12-VECKORSPROGRAMMET.  FÖR STYRKA, HÄLSA OCH GLOW! Du möter också både Rita och Maria inför läsning och LIVE i vår bokcirkel och får pepp och coaching från dom! 

Läs mer om boken HÄR!

NYHET 3. BONUSBOK OM DU GÅR MED NU! HÄLSOSEGRAR - DEN VETENSKAPLIGA VÄGEN TILL ETT FRISKARE LIV blir din FOR FREE - om du går med i 4good Book Club NU! Boken är en inspirerande buffé av kunskap och konkreta tips för livsstilsförändringar du kan göra för att må bättre.

Gå med här i 4good Book Club här!

En gnutta magi, ett starkare DU och guldkant på vardagen. Det vill vi ge dig i 4good Book Club!

Utvalda böcker, nära möten med författare och massor av läsinspiration! 

I 4good Book Club handplockar vi de mest intressanta, spännande böckerna inom personlig utveckling och hälsa - till dig. Böcker som väcker din nyfikenhet, ger dig kunskap, eftertanke och breddar dina perspektiv!

Vi vill ge dig en unik möjlighet att på ett personligt sätt möta och lära känna både svenska och internationella författare! Att få läspepp och mötas och prata om böckerna! 

Vi ses i 4good Book Club hälsar Carina & Marie!

ALLT DET HÄR INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I 4GOOD BOOK CLUB!

Först med de senaste böckerna - noga utvalt! Sex gånger per år får du en ny bok hem i brevlådan (frakt inom Sverige ingår). I 4good Book Club kommer vi att handplocka de mest intressanta, spännande böckerna inom personlig utveckling och hälsa - böcker som väcker nyfikenhet, ger dig kunskap, eftertanke och breddar dina perspektiv!

Möten - intervjuer och/eller föreläsningar med varje författare som presenterar sin bok, ger dig input, behind the scenes och stories! I livesändningar & webinars får du lära känna författaren och har möjlighet att ställa frågor!

Digital bokcirkel The 4good Way - för varje utvald bok gör vi en gemensam bokcirkel med underlag från författaren. Genomförs på Zoom på kvällstid i mindre grupper med 4-6 personer. (Ny på Zoom? Vi hjälper dig!)

Facebokgrupp för alla som älskar böcker - där vi medlemmar i 4good Book Club möts och delar allt från boktips till författardrömmar!

4good Book Club kommer ut med sex bokpaket & bokcirklar per år.  Ditt medlemskap kostar 199 kr ink moms per månad. Med reservation för prisjusteringar. Din prenumeration i 4good Book Club är löpande med tre månaders uppsägningstid. Frakt inom Sverige ingår i priset.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!