Meny
4good Book Club

VÅR UTVALDA BOK - OKTOBER!

CRISTINA, DIN VILJA BOR I SKOGEN

Vi har en riktigt stark berättelse som väntar, om två kvinnor, två världsdelar och två kulturer.

Ännu en gång blir du som 4good Book Club-medlem bland de första att hålla boken i handen efter att den kommit från tryckeriet och vi längtar redan! 

Sara Hammarkrantz är författare och journalist. Hon har tidigare skrivit böckerna Förundranseffekten tillsammans med Katrin Sandberg, vilken också var den första cirkelboken i 4good Book Club våren 2020! Sara har även skrivit Lycka på fullt allvar (tillsammans med Katarina Blom) och med Cristina, din vilja bor i skogen gör Sara sin debut som skönlitterär författare.

Cristina Tscherning är bokens huvudperson och arbetar idag som samtals­terapeut inom psykosyntesen. Cristina har valt att dela sin historia för att inspirera till insikten om att, oavsett hur starten i livet ser ut, så har vi förmågan att bemästra våra inre demoner.

Missa INTE detta! LÄS MER HÄR!

 

PS! JUST NU FÅR DU DESSUTOM BONUSBOKEN DUNGEN - skådespelaren Rachel Mohlins debutroman - FOR FREE om du blir medlem i 4good Book Club!

En gnutta magi och guldkant på vardagen. Det vill vi ge dig i 4good Book Club!

Utvalda böcker, nära möten med författare och massor av läsinspiration! 

I 4good Book Club vill vi att du ska få upptäcka och överraskas av nya böcker som du kanske inte annars skulle läst och att du ska få en unik möjlighet att på ett personligt sätt möta och lära känna både svenska och internationella författare! Att få läspepp och mötas och prata om böckerna! 

Vi ses i 4good Book Club hälsar Carina & Marie!

ALLT DET HÄR INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I 4GOOD BOOK CLUB!

Först med de senaste böckerna - noga utvalt! Sex gånger per år får du en ny bok hem i brevlådan (frakt inom Sverige ingår). En blandning av romaner, biografier, feelgood och personlig utveckling - noga utvalt av oss på 4good.

Möten - intervjuer och/eller föreläsningar med varje författare som presenterar sin bok, ger dig input, behind the scenes och stories! I livesändningar & webinars får du lära känna författaren och har möjlighet att ställa frågor!

Digital bokcirkel The 4good Way - för varje utvald bok gör vi en gemensam bokcirkel med underlag från författaren. Genomförs på Zoom på kvällstid i mindre grupper med 4-6 personer. (Ny på Zoom? Vi hjälper dig!)

Facebokgrupp för alla som älskar böcker - där vi medlemmar i 4good Book Club möts och delar allt från boktips till författardrömmar!

4good Book Club kommer ut med sex bokpaket & bokcirklar per år.  Ditt medlemskap kostar 199 kr ink moms per månad. Med reservation för prisjusteringar. Din prenumeration i 4good Book Club är löpande med tre månaders uppsägningstid. Frakt inom Sverige ingår i priset.

Inte medlem ännu? Gå med här!

Tidigare bokval & författare!

VÅR UTVALDA BOK - AUGUSTI!
ALLT GÅR ATT LÖSA

YES - det är SANT! Vi checkar av en dröm som vi haft länge!

Det är sååå STORT att Marie Forleo gästar oss i 4good Book Club i september. Du får hennes suveräna bok Allt går att lösa i brevlådan i mitten av augusti. Boken som får dig att uppfylla dina drömmar och hantera alla slags utmaningar i livet. Och vi möter henne LIVE direkt från hennes studio tillsammans med dig i ett nära möte där du kan ställa frågor till henne.

Allt går att lösa är inte bara ett slagord som låter bra. Det är en oövervinnlig, optimistisk filosofi. En attityd. Ett mantra. En övertygelse. Och viktigast av allt – det handlar om att du ska bli ostoppbar. Världen behöver de unika gåvor som bara du har. Marie Forleo är en entreprenör, filantrop och obotlig optimist som vigt sitt liv åt att hjälpa andra att uppnå sina drömmar och skapa en bättre värld.

VÅR UTVALDA BOK - JUNI!
KVINNOR JAG TÄNKER PÅ OM NATTEN


4GOOD BOOK CLUB BLIR FÖRST I SVERIGE ATT LÄSA BÄSTSÄLJAREN FRÅN GRANNLANDET!

Nu är det dags att åka ut i världen på ett hisnande äventyr i historiska kvinnors fotspår!

Kvinnor jag tänker på om natten av författaren Mia Kankimäki, har legat på de finska topplistorna i TRE ÅR och släpps officiellt i augsti i Sverige men vi får boken flera veckor tidigare!

Mia Kankimäki säger upp sig från sitt jobb för att resa till Tanzania och följa Karen Blixen; hon reser till Japan för att se hur den världsberömda konstnären Yayoi Kusama lever. I Florens söker hon bortglömda renässanskonstnärer på Uffizierna. Kankimäki inspireras av äldre tiders äventyrare, som Nellie Bly, amerikanskan som 1890 reste jorden runt på 72 dagar med bara en handväska. Om de här kvinnorna klarade sig i världen för hundra år sedan, varför inte hon?

VÅR UTVALDA BOK - APRIL!
MELLAN RADERNA

BAKOM KULISSERNA I FÖRLAGSBRANSCHEN

EXKLUSIVT FÖRHANDSSLÄPP FÖR OSS I 4GOOD BOOK CLUB!

Vi är så glada över att, efter besök av internationella författare, rikta blickarna mot Sverige igen och få presentera april månads bok som blir Mellan raderna av författaren Johanna Schreiber! 

Mellan raderna är första delen i en romanserie om förlaget Schantz. Här får vi med Schreibers vassa penna följa livet på förlaget och olika personers vardagliga utmaningar. 

VÅR UTVALDA BOK - FEBRUARI!
OTÄMJBAR

WOW - DET HÄR VILL DU INTE MISSA!

Ja, det är SANT! Vi i 4good Book Club ska få möta en stor internationell inspiratör - GLENNON DOYLE - stjärnförfattaren som hyllas av bland andra självaste Oprah Winfrey och gör skillnad för kvinnor över hela världen. Hennes bok OTÄMJBAR är en #1 NY Times bestseller och har valts som favorit i Reese Witherspoons bokklubb. OTÄJMBAR blir 4good Book Clubs utvalda bok och kommer till dig i början av februari och vi ser fram emot att möta och få inspiration från Glennon - LIVE från USA i vår digitala bokcirkel! 

VÅR UTVALDA BOK - DECEMBER! 
MINA ÅTTA ÅR I KALITY

EN STARK & VIKTIG HISTORIA

Ingela Jansson är småstadstjejen som på löpsedlarna blev ”Storbedragerskan” med hela Svenska folket och hamnade i det ökända fängelset Kality i Etiopien inlåst under fruktansvärda förhållanden i 2940 dagar. Mina åtta år i Kality kommer få stor uppmärksamhet i media och som medlem i 4good Book Club blir du en av de första att få boken direkt hem till dig när den släpps i mitten av december. Vi möter också Ingela i en LIVE-sändning där hon delar mer av sin otroligt starka story om hur och varför hennes liv inte alls blev som hon hade tänkt sig.
 

4GOOD BOOK CLUB - AUGUSTI 2020
UTVALDA BOK & FÖRFATTARE

Camilla Davidsson
Under samma himmel

Hon som sadlade om från marknadschef till att satsa på författardrömmen är idag en av Sveriges mest säljande feelgoodförfattare. En stor applåd för det! Vi i 4good Book Club blir först med att får hennes senaste bok Under samma himmel. Dessutom signerad. Och vi kommer att få lära känna henne på nära håll och höra mer om hennes författarskap och liv!

4GOOD BOOK CLUB - OKTOBER 2020
UTVALDA BOK & FÖRFATTARE


Viveca Sten
Offermakaren

Vi är så stolta och glada att kunna presentera en av Sveriges största deckarförfattare - Viveca Sten - som vi ska få lära känna på nära håll i 4good Book Club. Det blir PRE-RELEASE PARTY för hennes helt nya serie om Åremorden bara för oss, vi blir en av de första att läsa nya boken och så klart möter vi Viveca och varandra i en bokcirkel på Zoom. 

FÖRUNDRANSEFFEKTEN
- Sara Hammarcrantz & Katrin Sandberg

 

SÄG INGET OM LYDIA 
Celeste Ng


NU blir det internationell stjärnglans i 4good Book Club när vi får träffa och läsa Reese Witherspoons favoritförfattare! Hon heter Celeste Ng och snart blir hennes bok film - producerad av Reese och med henne själv i huvudrollen! Vi i 4good Book Club får Celestes senaste bok Säg inget om Lydia och möta henne LIVE i en bokcirkel - så kul!

Läs mer om vanliga frågor och svar och våra medlemsvillkor i 4good Book Club här

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!