Meny
4good Book Club

Join in! Så här går du med!

Inte medlem ännu? Gå med här!

VILL DU HA EN HELT UNDERBAR BONUSBOK? 

VI HAR 50 EXTRA BÖCKER!
Gå med i 4good Book Club nu med en kompis - så får ni bonusboken båda två! 

"Floden hem är en helt trollbindande bok av succéförfattaren Hannah Richell."

De hade en sagolik barndom som slutade i en tragedi. Många år senare återses tre systrar igen. Margot hade lovat sig själv att aldrig återvända till Somerset, aldrig se tillbaka på det som hände. Men när systern Lucy plötsligt ska gifta sig och hennes enda önskan är att återförena sin splittrade familj åker hon dit. Under en vecka ses systrarna i det vackra gamla huset vid floden, som var deras barndomshem. Lucy, Margot och storasyster Eve – alla med hemligheter som nu oundvikligen tvingas upp till ytan. Ingen anar hur veckan kommer att påverka deras liv. Bara en av dem vet att detta är sista chansen att ställa allt tillrätta.

GÖR SÅ HÄR! Gå med i 4good Book Club - båda två. Maila sedan till - och skriv "Floden hem" i rubriken och ange namnet på den du tagit med dig in i klubben så skickar vi Floden hem till er på direkten. Första ordinarie bok blir sedan Offermakaren av Viveca Sten som kommer till alla medlemmar i mitten av oktober.

Vi har 50 böcker - först till kvarn. Så länge du ser det här finns det böcker kvar! Är du redan medlem så gäller erbjudandet så klart dig också - om du tar med en ny kompis in i 4good Book Club.

Vår utvalda författare & bok - OKTOBER!

Offermakaren
Viveca Sten

Vår utvalda bok & författare - AUGUSTI

Under samma himmel
Camilla Davidsson

Camilla Davidsson som sadlade om från marknadschef till att satsa på författardrömmen är idag en av Sveriges mest säljande feelgoodförfattare. En stor applåd för det! Vi i 4good Book Club blir först med att får hennes senaste bok Under samma himmel. Dessutom signerad. Och vi kommer att få lära känna henne på nära håll och höra mer om hennes författarskap och liv!

ALLT DET HÄR INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I 4GOOD BOOK CLUB!

Först med de senaste böckerna - noga utvalt! Sex gånger per år får du en ny bok hem i brevlådan (frakt inom Sverige ingår). En blandning av romaner, biografier, feelgood och personlig utveckling - noga utvalt av oss på 4good.

Möten - intervjuer och/eller föreläsningar med varje författare som presenterar sin bok, ger dig input, behind the scenes och stories! I livesändningar & webinars får du lära känna författaren och har möjlighet att ställa frågor!

Digital bokcirkel The 4good Way - för varje utvald bok gör vi en gemensam bokcirkel med underlag från författaren. Genomförs på Zoom på kvällstid i mindre grupper med 4-6 personer. (Ny på Zoom? Vi hjälper dig!)

Facebokgrupp för alla som älskar böcker - där vi medlemmar i 4good Book Club möts och delar allt från boktips till författardrömmar!

4good Book Club kommer ut med sex bokpaket & bokcirklar per år.  Ditt medlemskap kostar 149 kr ink moms per månad. Din prenumeration i 4good Book Club är löpande med tre månaders uppsägningstid. Frakt inom Sverige ingår i priset.

Tidigare bokval & bokcirklar

SÄG INGET OM LYDIA 
Celeste Ng


NU blir det internationell stjärnglans i 4good Book Club när vi får träffa och läsa Reese Witherspoons favoritförfattare! Hon heter Celeste Ng och snart blir hennes bok film - producerad av Reese och med henne själv i huvudrollen! Vi i 4good Book Club får Celestes senaste bok Säg inget om Lydia och möta henne LIVE i en bokcirkel - så kul!

VÅR UTVALDA BOK & BOKCIRKEL 1

FÖRUNDRANSEFFEKTEN
- Sara Hammarcrantz & Katrin Sandberg

 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!