Meny
4good Book Club

En gnutta magi och guldkant på vardagen. Det vill vi ge dig!

Mitt i vårens kaos sjösatte vi en dröm - att tillsammans skapa 4good Book Club - en bokklubb med  digitala bokcirklar fyllda av tjejer, som precis som vi, vill läsa mer och upptäcka nya böcker! 

4good Book Club blev sammanhanget som vi själva längtat efter. Att få fylla på med nytt och komma igång med läsning. Att utvecklas och att få möta andra. Författardrömmar, inspiration och att få lära känna både kända och okända författare.

Vi ses i 4good Book Club hälsar Carina & Marie!

Inte medlem ännu? Gå med här!

TOPPNYHETER! Kommande utvalda böcker i 4good Book Club är den otroligt starka Mina åtta år i Kality från Ingela Jansson som överlevde nästan 3000 dagar i fängelse i Etiopien och sedan kommer boken som är ett MÅSTE för alla kvinnor att läsa -  Otämjbar - the nr 1 NY Times-bestseller med Glennon Doyle som hyllas av allt från Oprah till Reese Witherspoon. 

VÅR UTVALDA BOK - DECEMBER! 
MINA ÅTTA ÅR I KALITY

EN STARK & VIKTIG HISTORIA

Ingela Jansson är småstadstjejen som på löpsedlarna blev ”Storbedragerskan” med hela Svenska folket och hamnade i det ökända fängelset Kality i Etiopien inlåst under fruktansvärda förhållanden i 2940 dagar. Mina åtta år i Kality kommer få stor uppmärksamhet i media och som medlem i 4good Book Club blir du en av de första att få boken direkt hem till dig när den släpps i mitten av december. Vi möter också Ingela i en LIVE-sändning där hon delar mer av sin otroligt starka story om hur och varför hennes liv inte alls blev som hon hade tänkt sig. LÄS MER HÄR!
 

VÅR UTVALDA BOK - FEBRUARI!
OTÄMJBAR

WOW - DET HÄR VILL DU INTE MISSA!

Ja, det är SANT! Vi i 4good Book Club ska få möta en stor internationell inspiratör - GLENNON DOYLE - stjärnförfattaren som hyllas av bland andra självaste Oprah Winfrey och gör skillnad för kvinnor över hela världen. Hennes bok OTÄMJBAR är en #1 NY Times bestseller och har valts som favorit i Reese Witherspoons bokklubb. OTÄJMBAR blir 4good Book Clubs utvalda bok och kommer till dig i början av februari och vi ser fram emot att möta och få inspiration från Glennon - LIVE från USA i vår digitala bokcirkel!

4GOOD BOOK CLUB UTVALDA BOK & FÖRFATTARE - OKTOBER 2020!

Viveca Sten
Offermakaren

Vi är så stolta och glada att kunna presentera en av Sveriges största deckarförfattare - Viveca Sten - som vi ska få lära känna på nära håll i 4good Book Club. Det blir PRE-RELEASE PARTY för hennes helt nya serie om Åremorden bara för oss, vi blir en av de första att läsa nya boken och så klart möter vi Viveca och varandra i en bokcirkel på Zoom. Läs mer här!

ALLT DET HÄR INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I 4GOOD BOOK CLUB!

Först med de senaste böckerna - noga utvalt! Sex gånger per år får du en ny bok hem i brevlådan (frakt inom Sverige ingår). En blandning av romaner, biografier, feelgood och personlig utveckling - noga utvalt av oss på 4good.

Möten - intervjuer och/eller föreläsningar med varje författare som presenterar sin bok, ger dig input, behind the scenes och stories! I livesändningar & webinars får du lära känna författaren och har möjlighet att ställa frågor!

Digital bokcirkel The 4good Way - för varje utvald bok gör vi en gemensam bokcirkel med underlag från författaren. Genomförs på Zoom på kvällstid i mindre grupper med 4-6 personer. (Ny på Zoom? Vi hjälper dig!)

Facebokgrupp för alla som älskar böcker - där vi medlemmar i 4good Book Club möts och delar allt från boktips till författardrömmar!

4good Book Club kommer ut med sex bokpaket & bokcirklar per år.  Ditt medlemskap kostar 149 kr ink moms per månad. Din prenumeration i 4good Book Club är löpande med tre månaders uppsägningstid. Frakt inom Sverige ingår i priset.

Läs mer om vanliga frågor och svar och våra medlemsvillkor i 4good Book Club här

Tidigare bokval & författare!

FÖRUNDRANSEFFEKTEN
- Sara Hammarcrantz & Katrin Sandberg

 

SÄG INGET OM LYDIA 
Celeste Ng


NU blir det internationell stjärnglans i 4good Book Club när vi får träffa och läsa Reese Witherspoons favoritförfattare! Hon heter Celeste Ng och snart blir hennes bok film - producerad av Reese och med henne själv i huvudrollen! Vi i 4good Book Club får Celestes senaste bok Säg inget om Lydia och möta henne LIVE i en bokcirkel - så kul!

UNDER SAMMA HIMMEL
Camilla Davidsson


Hon som sadlade om från marknadschef till att satsa på författardrömmen är idag en av Sveriges mest säljande feelgoodförfattare. En stor applåd för det! Vi i 4good Book Club blir först med att får hennes senaste bok Under samma himmel. Dessutom signerad. Och vi kommer att få lära känna henne på nära håll och höra mer om hennes författarskap och liv!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!