Meny
4good Book Club

 

THE NR 1 BESTSELLER GLENNON DOYLE TILL 4GOOD BOOK CLUB! 

GÅ MED NU! Så får du februaris utvalda bok hem i brevlådan - ingen mindre än succén som sålt i över 1 miljon exemplar på engelska - nu är den här på svenska - OTÄMJBAR av Glennon Doyle! Du får hem boken i brevlådan och  möter Glennon LIVE från USA i vår bokcirkel på Zoom.

SISTA DAG för att gå med och hinna få Otämjbar i brevlådan är fredag 26 februari!

Vi är så stolta över att kunna presentera en nr 1 NY Timesbestseller till dig i 4good Book Club som har hyllats av allt bland andra Oprah och Reese Witherspoon. Vi ses!

En gnutta magi och guldkant på vardagen. Det vill vi ge dig i 4good Book Club!

Utvalda böcker, nära möten med författare och massor av läsinspiration! 

I 4good Book Club vill vi att du ska få upptäcka och överraskas av nya böcker som du kanske inte annars skulle läst och att du ska få en unik möjlighet att på ett personligt sätt möta och lära känna både svenska och internationella författare! Att få läspepp och mötas och prata om böckerna! 

Vi ses i 4good Book Club hälsar Carina & Marie!

Inte medlem ännu? Gå med här!

ALLT DET HÄR INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I 4GOOD BOOK CLUB!

Först med de senaste böckerna - noga utvalt! Sex gånger per år får du en ny bok hem i brevlådan (frakt inom Sverige ingår). En blandning av romaner, biografier, feelgood och personlig utveckling - noga utvalt av oss på 4good.

Möten - intervjuer och/eller föreläsningar med varje författare som presenterar sin bok, ger dig input, behind the scenes och stories! I livesändningar & webinars får du lära känna författaren och har möjlighet att ställa frågor!

Digital bokcirkel The 4good Way - för varje utvald bok gör vi en gemensam bokcirkel med underlag från författaren. Genomförs på Zoom på kvällstid i mindre grupper med 4-6 personer. (Ny på Zoom? Vi hjälper dig!)

Facebokgrupp för alla som älskar böcker - där vi medlemmar i 4good Book Club möts och delar allt från boktips till författardrömmar!

4good Book Club kommer ut med sex bokpaket & bokcirklar per år.  Ditt medlemskap kostar 149 kr ink moms per månad. Din prenumeration i 4good Book Club är löpande med tre månaders uppsägningstid. Frakt inom Sverige ingår i priset.

VÅR UTVALDA BOK - FEBRUARI!
OTÄMJBAR

WOW - DET HÄR VILL DU INTE MISSA!

Ja, det är SANT! Vi i 4good Book Club ska få möta en stor internationell inspiratör - GLENNON DOYLE - stjärnförfattaren som hyllas av bland andra självaste Oprah Winfrey och gör skillnad för kvinnor över hela världen. Hennes bok OTÄMJBAR är en #1 NY Times bestseller och har valts som favorit i Reese Witherspoons bokklubb. OTÄJMBAR blir 4good Book Clubs utvalda bok och kommer till dig i början av februari och vi ser fram emot att möta och få inspiration från Glennon - LIVE från USA i vår digitala bokcirkel! 

LÄS MER HÄR!

Tidigare bokval & författare!

VÅR UTVALDA BOK - DECEMBER! 
MINA ÅTTA ÅR I KALITY

EN STARK & VIKTIG HISTORIA

Ingela Jansson är småstadstjejen som på löpsedlarna blev ”Storbedragerskan” med hela Svenska folket och hamnade i det ökända fängelset Kality i Etiopien inlåst under fruktansvärda förhållanden i 2940 dagar. Mina åtta år i Kality kommer få stor uppmärksamhet i media och som medlem i 4good Book Club blir du en av de första att få boken direkt hem till dig när den släpps i mitten av december. Vi möter också Ingela i en LIVE-sändning där hon delar mer av sin otroligt starka story om hur och varför hennes liv inte alls blev som hon hade tänkt sig. LÄS MER HÄR!
 

4GOOD BOOK CLUB - AUGUSTI 2020
UTVALDA BOK & FÖRFATTARE

Camilla Davidsson
Under samma himmel

Hon som sadlade om från marknadschef till att satsa på författardrömmen är idag en av Sveriges mest säljande feelgoodförfattare. En stor applåd för det! Vi i 4good Book Club blir först med att får hennes senaste bok Under samma himmel. Dessutom signerad. Och vi kommer att få lära känna henne på nära håll och höra mer om hennes författarskap och liv!

4GOOD BOOK CLUB - OKTOBER 2020
UTVALDA BOK & FÖRFATTARE


Viveca Sten
Offermakaren

Vi är så stolta och glada att kunna presentera en av Sveriges största deckarförfattare - Viveca Sten - som vi ska få lära känna på nära håll i 4good Book Club. Det blir PRE-RELEASE PARTY för hennes helt nya serie om Åremorden bara för oss, vi blir en av de första att läsa nya boken och så klart möter vi Viveca och varandra i en bokcirkel på Zoom. 

FÖRUNDRANSEFFEKTEN
- Sara Hammarcrantz & Katrin Sandberg

 

SÄG INGET OM LYDIA 
Celeste Ng


NU blir det internationell stjärnglans i 4good Book Club när vi får träffa och läsa Reese Witherspoons favoritförfattare! Hon heter Celeste Ng och snart blir hennes bok film - producerad av Reese och med henne själv i huvudrollen! Vi i 4good Book Club får Celestes senaste bok Säg inget om Lydia och möta henne LIVE i en bokcirkel - så kul!

Läs mer om vanliga frågor och svar och våra medlemsvillkor i 4good Book Club här

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!