Meny
Otämjbar
Glennon Doyle

INTERNATIONELL STJÄRNFÖRFATTARE I 4GOOD BOOK CLUB!

YEAH, it is true! Vi i 4good Book Club ska få möte Glennon Doyle - den amerikanska stjärnförfattaren och inspiratören som har förändrat livet för tiotusentals kvinnor. 

Hon gjort stort avtryck hos självaste Oprah Winfrey och Glennons böcker har hyllats av bästsäljande författaren Elizabeth Gilbert (Eat, Pray, Love). 

Vår utvalda bok i februari är hennes OTÄMJBAR som legat på New York Times bestsellerlist och har sålts i över 1 miljon exemplar!!!!!! Boken blev utvald av Reese Witherspoon i hennes bookklubb och i Oprah Winfreys, så vi är i gott sällkap ;)

Otämjbar är en upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en väckarklocka. Om hur vi kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser och acceptera våra kroppar, vara stolta över vår ilska och omfamna våra krossade hjärtan och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.

Glennon Doyle brukar ofta säga "Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi" och det vill hon hjälpa oss med!
Looking forward :)

 

Vi i 4GOOD BOOK CLUB är otroligt stolta och glada över att ha blivit utvalda att presentera Otämjbar för kvinnor i Sverige. Vi ser förväntansfullt fram emot att läsa, diskutera och DESSUTOM få möta den internationella bästsäljaren Glennon Doyle i ett unikt författarsamtal LIVE i vår digitala bokcirkel i mars 2021. Du som medlem blir dessutom bland de första att få hem boken som släpps i Sverige i början av 2021! 

Glennon Doyle är författaren bakom även New York Times-bestseller böckerna Love Warrior (Utvald av Oprahs Book Club) och Carry On Warrior. Hon är grundare och ordförande för Together Rising som jobbar med välgörenhet på gräsrotsnivå och har hittills samlat in över 25 miljoner USD till kvinnor, familjer och barn i kris.

Glennon Doyle bor i Florida med sin fru, fotbollsstjärnan Abby Wambach, och har tre barn sedan ett tidigare äktenskap.

 

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL - SAVE THE DATES!
BOK & BOKCIRKEL - OTÄMJBAR - GLENNON DOYLE

GÅ MED (om du inte redan är med så klart!) Här går du med.

A PACKAGE FULL OF READING! Boken kommer hem till dig i början av februari.

MATERIAL TILL BOKCIRKEL 6! En vecka innan bokcirkeln hittar du ett upplägg i Facebookgruppen hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

LIVESÄNT SAMTAL MED BOKENS FÖRLÄGGARE. Tillsammans laddar vi upp inför läsning i ett möte med förläggaren Carina Nunstedt som tagit Glennon Doyle och hennes böcker till Sverige. Livesänds på 4good Book Clubs Facebooksida måndag 15 februari kl 20. (Och finns kvar för att se i efterhand) 

BOKCIRKEL! Torsdag 18 mars kl 20-21.15 (OBS FRAMSKJUTET DATUM!) är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med författaren Glennon Doyle och vi diskuterar sedan boken i mindre grupprum på Zoom med 4 personer! 

 

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre göra din bokcirkel med dina kompisar på egen hand - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du bara Zoom efter vårt författarsamtal och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Introduktionen till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!