Meny
Bokcirkel 3 - Camilla Davidsson

Du blir först av alla med att läsa hennes senaste bok - Under samma himmel.

 

DRÖMFÖRVERKLIGAREN CAMILLA DAVIDSSON!

Vi är så glada att presentera nästa författare & bok i 4good Book Club!

Vi i klubben blir allra först med att få och läsa nya romanen Under samma himmel och du ska få lära känna Camilla på nära håll! Camilla är marknadschefen som gick in i väggen och förändrade sitt liv. Idag är hon en av Sveriges storsäljande feel good-författare och har sålt över 250.000 böcker. Camilla bor numera i Åre med familjen och på somrarna mellan 2008 och 2016 förverkligade hon drömmen om att driva ett eget Bed & Breakfast på Fårö, men numera skriver hon på heltid. Under samma himmel är hennes sjunde bok. 

 

VÅRT BOKVAL - UNDER SAMMA HIMMEL av Camilla Davidsson

En berättelse om vad som händer när det liv man byggt upp inte längre skänker glädje. Om att ha mod och inre styrka att förändra när sättet man lever på inte fungerar. Och vad är egentligen viktigt när livet ställs på sin spets?

Leo Stemme har allt: ett garage fyllt med dyra sportbilar, stark karisma och stor framgång både hos kvinnor och i yrkeslivet. Ändå är det något som skaver. Relationen till hans två barn är allt annat än bra, han har nyligen blivit lämnad av Susanne, en kvinna han på kort tid blivit väldigt fäst vid. För att återfå energin, och ro att skriva självbiografin som han har lovat ett förlag, har han köpt ett ensligt beläget hus med utsikt över Jämtlandsfjällen. Här ska han träna, bli kvitt tankarna på Susanne och äntligen få boken klar. Men dagarna går utan att något blir gjort och ångesten och rastlösheten växer.  

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL!
BOKCIRKEL 3 - UNDER SAMMA HIMMEL - CAMILLA DAVIDSSON

GÅ MED (om du inte redan är med så klart!) Signa upp dig till 4good Book Club! Här går du med

A PACKAGE FULL OF SUNSHINE! Bokpaketet kommer till dig under vecka 35 eller vecka efter du gått med!

LIVESÄNDNING MED CAMILLA!  Tisdagen den 1 september kl 20 möter vi Camilla Davidsson i en livesänd intervju i Facebookgruppen 4good Book Club där du kan vara med och ställa frågor. Om att förverkliga drömmar, om författarskapets fram och baksidor och om nya boken Under samma himmel! 

MATERIAL TILL BOKCIRKEL 3! En vecka innan bokcirkeln hittar du ett upplägg i Facebookgruppen hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

BOKCIRKEL 3! Onsdagen den 7 oktober kl 20 är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med Camilla för att sedan fortsätta i mindre grupprum på Zoom med 4-6 personer! Du delas slumpmässigt in i grupperna - ett nytt sätt att lära känna andra 4good Bookiesar!

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre göra din bokcirkel med dina kompisar på egen hand - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du bara Zoom efter författarnas introduktion och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Introduktionen till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!