Meny
Bok & bokcirkel 2!
Möt Celeste Ng och få hennes nya bok Säg inget om Lydia.

Hej! Vi är så stolta att presentera författare och bok 2! För NU blir det internationell stjärnglans i 4good Book Club när vi får träffa och läsa Reese Witherspoons favoritförfattare! Hon heter Celeste Ng och snart blir hennes bok film - producerad av Reese och med henne själv i huvudrollen! Vi i 4good Book Club får Celestes senaste bok Säg inget om Lydia och möta henne LIVE i en bokcirkel - så kul!

Celeste Ng är Reeses favoriförfattare!

Celeste Ng (uttalas eng) är bästsäljande författarinna i USA, utvald och älskad av Reese Witherspoon - som producerar film med sig själv i huvudrollen på hennes bokmanus! På bilden - Reese med Celestes förra succébok Små eldar överallt 

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL!
BOKCIRKEL 2 - SÄG INGET OM LYDIA - CELESTE NG

GÅ MED (om du inte redan är med så klart!) Signa upp dig till 4good Book Club senast tisdag 16:e juni!

A PACKAGE FULL OF SUNSHINE! Bokpaketet kommer till dig veckan efter midsommar - vecka 26!

EN HÄLSNING FRÅN CELESTE TILL OSS!  Fredagen den 25 juni hittar du en hälsning från Celeste Ng i vår Facebookgrupp Celeste Ng med lite bakgrundsinfo, hennes tankar om boken och lite tips inför läsning! (Du kan se hennes hälsning till oss i Facebookgruppen i efterhand om du inte kan vara med) 

MATERIAL TILL BOKCIRKEL 2! En vecka innan bokcirkeln hittar du ett upplägg i Facebookgruppen hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

BOKCIRKEL 2! Tisdagen den 25 augusti kl 20 är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med Celeste direkt från USA för att sedan fortsätta i mindre grupprum på Zoom med 4-6 personer! Du delas slumpmässigt in i grupperna - ett nytt sätt att lära känna andra 4good Bookiesar!

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre göra din bokcirkel med dina kompisar på egen hand - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du bara Zoom efter författarnas introduktion och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Introduktionen till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

MÖT CELESTE NG
Hon har skrivit romanen Hollywood älskar! Vi är så stolta och glada att kunna prenentera internationella författaren Celeste Ng i 4good Book Club och hennes senaste bok Säg inget om Lydia. Boken har varit en New York Times bestseller, blivit utvald till årets bok av Amazon och har givits ut på över 30 språk. Och just nu görs manuset görs om för att bli film!  

Celestes förra bok Små eldar överallt har legat på New York Times bästsäljarlista i nästan ett år och sålt i över 1 miljon exemplar i USA. Den vann Goodreads Choice Awards pris för bästa roman 2017 och ska filmatiseras till TV-serie med Reese Witherspoon och Kerry Washington som producenter och skådespelare. Celeste bor Cambridge i Massachusetts i USA tillsammans med sin man och son. 

PS. Undrar du över något? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!