Meny
4good Book Club

Nu startar vi Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker! 

 
4GOOD BOOK CLUB - MAJ 2020
BOKVAL & BOKCIRKEL 1

FÖRUNDRANSEFFEKTEN
av Katrin Sandberg & Sara Hammarcrantz!


Vi är stolta och glada över att få vara först ut med en bok som verkligen får det att sjunga till i själen lite extra! Du får boken först av alla, möta författarna Katrin & Sara dagen före deras stora releasefest i en livesänding & de inleder också vår första digitala bokcirkel!


FÖRUNDRANSEFFEKTEN

Med mer förundran i livet blir du friskare, mindre stressad & får mer tid. Du blir smartare, gör grönare val, blir mindre egoistisk och du blir snällare. Dessutom blir du mer generös och mer kreativ!  

 Boken är skriven av Sara Hammarcrantz och Katrin Sandberg (alias Storycoachen) som var den nytänkande, nyblivna tvåbarnsmamman som inte ville passa in i mallen. Som samlade oss, fyra tjejer som längtade efter ett annat jobbliv, den där hösteftermiddagen för många år sedan runt sitt köksbord. Det blev 4good - fyra tjejer för något bra.

Nu har Katrin tillsammans med journalisten Sara Hammarcrantz spejat, spanat, rest och upplevt för att ta reda på allt om förundran och varför det är så viktigt för oss.

Vi ser så mycket fram emot att möta Katrin & Sara i 4good Book Club!

 FÖRUNDRANSEFFEKTEN
- Sara Hammarcrantz & Katrin Sandberg

Förundran kommer i många former! När du tappar andan över en solnedgång, imponeras av fjälltopparna en krispig vinterdag, fascineras av hur någon kan hoppa så högt, springa så snabbt, lyfta så tungt. Det är att inspireras av Greta Thunbergs passion, Dalai Lamas varma hjärta, att höra favoritmusiken som lyfter dig, känna hur du blir ett med de andra i folkhavet på en fotbollsmatch eller en konsert. Det är att se in i din nyföddas ögon, få vara med om ditt vuxna barns giftermål. 

Katrin Sandberg är storycoach, kommunikationsstrateg och grundare till Sveriges största kvinnliga nätverk, 4good. Katrin har tidigare givit ut boken Hitta din sanna story. Sara Hammarkrantz är journalist, specialiserad på psykologi och ledarskap. Sara har arbetat som chefredaktör och har tidigare givit ut Lycka på fullt allvar. Tillsammans gav dom sig ut på en resa för att utforska förundran, varför det gör oss så gott och hur vi kan få mer av det i våra liv! 

SÅ HÄR GÅR DET TILL!
BOKCIRKEL 1 - FÖRUNDRANSEFFEKTEN

GÅ MED! Signa upp dig till 4good Book Club senast måndag den 18:e maj!

A PACKAGE FULL OF SUNSHINE! Bokpaketet kommer till dig under v 22 (25 maj-29 maj)

WEBINAR MED FÖRFATTARNA! Måndagen 25 maj kl 20 möter du författarna till Förundranseffekten i Facebookgruppen 4good Book Club. Det är dagen före deras stora releasefest så vi i 4good Book Club är först ut och extra vippade! Katrin & Sara berättar om boken och ger dig tips inför läsning! (Du kan se det i Facebookgruppen i efterhand om du inte kan vara med) 

MATERIAL TILL BOKCIRKEL 1! En vecka innan bokcirkeln hittar du ett upplägg i Facebookgruppen hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

BOKCIRKEL 1! Tisdag den 23 juni kl 20 är det dags för vår första digitala bokcirkel på Zoom. Bokcirkeln inleds av Carina & Marie tillsammans med författarna för att sedan fortsätta i mindre grupprum på Zoom med 4-6 personer! Du delas slumpmässigt in i grupperna - ett nytt sätt att lära känna andra 4good Bookiesar!

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre göra din bokcirkel med dina kompisar på egen hand - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du bara Zoom efter författarnas introduktion och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Introduktionen till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

Det ska bli så kul att ses i 4good Book Club!
Stor kram Carina & Marie

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!