Meny
4good Book Club!

Nu startar vi Sveriges största digitala bokklubb för tjejer som älskar böcker!

WOW! Vi är här, det är dags! Är DU MED?

 Nu sjösätter vi en dröm - att tillsammans med dig skapa 4good Book Club - Sveriges största digitala bokcirkel fylld av tjejer, precis som vi älskar böcker! 

 Vi väljer de senaste böckerna som vi gillar, du får möta författare på nära håll, blir inbjuden till våra digitala bokcirklar och lära känna andra 4good Bookiesar. 

Vår ambition är att du ska möta både svenska och internationella författare som delar sina bokdrömmar med oss. Och det blir en skön mix av romaner, feelgood, biografier och personlig utveckling.

Vi ses i 4good Book Club hälsar Carina & Marie!

ALLT DET HÄR INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I 4GOOD BOOK CLUB!

Först med de senaste böckerna - noga utvalt! Sex gånger per år får du en ny bok hem i brevlådan. En blanding av romaner, biografier, feelgood och personlig utveckling - noga utvalt av oss på 4good.

Möten - intervjuer och/eller föreläsningar med varje författare som presenterar sin bok, ger dig input, behind the scenes och stories! I en livesändning (webinar) får du lära känna författaren och har möjlighet att ställa frågor!

Digital bokcirkel The 4good Way - för varje utvald bok gör vi en gemensam bokcircel med underlag från oss och författaren. Genomförs på Zoom på kvällstid i mindre grupper med 4-6 personer. (Ny på Zoom? Vi hjälper dig!)

Facebookgrupp för alla som älskar böcker - där vi medlemmar i 4good Book Club möts och delar allt från boktips till författardrömmar!

4good Book Club kommer ut med sex bokpaket & bokcirklar per år.  Ditt medlemskap kostar 149 kr ink moms per månad. Din prenumeration i 4good Book Club löpande med tre månaders uppsägningstid. Frakt inom Sverige ingår i priset.

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!