Meny

Tävling! Vinn Malin Berghagens Mallis-bok!

28 oktober 2016

I söndagens avsnitt av Sunshinepodden gästades vi av ingen mindre än yogin och kändisdottern Malin Berhagen! Vi poddade med Malin sista dagen på årets Solskensresa på Mallis och det blev prat om allt från kärlek, yoga och att kasta sig ut på en surfbräda i Costa Ricas mäktiga vågor till att sex inte behöver vara så himla svårt. Om du blir nyfiken hittar du avsnittet här :)

Malin bor ju på Mallorca, men vad få vet är att hon fick upp ögonen för ön när hon följde med oss på 4good på vår första Solskensresa för några år sedan! Där och då föddes hennes dröm om att bo på Mallorca föddes, en dröm som idag är verklighet! Och vi är så peppade för nästa år följer hon med oss på Solskensresan 5-8 oktober för att både leda morgonyogan och hålla en inspirationsföreläsning!

Just nu är Malin Berghagen aktuell med boken "Mallorca i mitt hjärta”, en bok om ön hon älskar som osar medelhavet och är pure sunshine mellan två pärmar! Och vi på 4good har fått ett exemplar att tävla ut!

Så gör du för att tävla om boken!

Motivera i kommentarsfältet längre ner vem som ger dig sunshine i höstmörkret och tävla hem boken till dig själv eller som en present till din solskensspridare!

Sista dagen att tävla är söndag den 13 november!

 

Malin Berghagen om boken 

"I den här boken ska du få möta det Mallorca som jag har lärt känna. Jag ska visa dig något annat än turisternas stränder. Mallorca är hälsa och välmående och härliga äventyr. Mallorca är den plats där jag bor och arbetar. Jag vill väcka din lust att lära känna Mallorca från ett annat håll än solstolarnas. Du ska få möta de platser jag besökt och de människor jag har lärt känna."

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!