Meny

Vi måste skapa förändring nu!

23 november 2018

Filippa Tarras-Wahlberg är eldsjälen som driver det otroligt viktiga arbetet att finansiera och stötta lokala insatser som bekämpar tjuvjakten i Afrika! Genom sin organisation Wildhood Foundation kämpar hon varje dag för att rädda vilda djur som hotas att utrotas och vi inspireras och imponeras av Filippas glöd och engagemang! När Sunshinepodden träffar Filippa djupdyker vi i en sorglig utveckling som, om vi inte agerar snabbt, kommer innebära att flera djurarter inte längre kommer finnas kvar på vår jord. Lyssna på avsnittet här och hör hela Filippas story om vägen från storstadstjej till tjuvjägare i Afrika. Dessutom får du träffa veckans affärsmedlem Barbara Lidholt gästar oss och delar med sig av sina drivkrafter och ger oss sina bästa nätverkstips! 

Möt veckans nätverksmedlem!

Vi på 4good vill lyfta fram nytänkande, framgångsrika kvinnor som gör avtryck! Vi vill hylla dem för deras mod, talanger, initiativ och networking skills. 

I slutet av Sunshinepodden möter du en av våra affärsnätverksmedlemmar - en networking queen som inspirerat och imponerat med sin person och inställning och i det här avsnittet gästas vi av Barbara Lidholt som är affärsområdeschef för lön på Wise Professionals! Vi hör Barbara berätta om vad som driver henne i karriären, tankar om framtidens arbetsmarknad och självklart bjussar hon på sina bästa nätverkstips! 

Vi rekommenderar starkt att du kikar in på Wildhood Foundations hemsida och läser mer om deras arbete för att bekämpa tjuvjakt och olaglig handel med hotade djur. För dig som vill vara med och rädda livet på vilda djur kan du skicka en gåva till Wildhood via swish! Varje krona gör stor skillnad och allt bidrag går oavkortat till noga utvalda organisationer i Afrika.

Swischa till 123 0230078

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!