Meny

Vi är en av Årets Inspiratörer 2017!

carina sunding
14 februari 2017

Wow! Vilken kväll och vilken överraskning. Vi är en av Årets Inspiratörer 2017! 

Vi kom trea och känner vi oss som vinnare!!! Vi var nominerade i bästa sällskapet med ett gäng superinspiratörer som alla stått på 4goods scen tidigare och många av dem har hälsat på oss i Sunshinepodden och berättat sina stories. Paolo Roberto, Annika Sjöö, Tobias Karlsson, Daniel Mendoza som ligger bakom Good News Magazine, Leila Söderholm och så vi! 

Pirrigt värre när Annika Jankell presenterade finalisterna! Och så hörde vi plötsligt motiveringen för tredje platsen....

Visst är hon årets Hälsohjälte - Pamela Andersson! Chefredaktör för Topphälsa som kämpat med och mot tumören i hennes hjärna, som nu magiskt nog är borta. Läs hennes blogginlägg om det positiva beskedet här! Priset delades ut av Elisabeth Massi Fritz. Båda två stora förebild för oss, vi gratulerar <3

Årets författare heter Anders Hansen och ha skrivit succéboken Hjärnstark. Om hur vi tar hand om vår hjärna - genom motion. Nyfiken? Vi mötte honom i podden och pratade mer! Den 20 februari har vi en powermorgon med honom på Rival om du vill komma!

Grattis till Anna Benson som tog hem priset som Årets Innovatör för sitt jobb med Rosa kokboken! Priset togs emot av hennes kollega Monika Lenander. Anna lever efter devisen Why Not? och är en orädd entreprenör som inspirerar. Lyssna på hennes story och bli inspirerad här!

Underbara Renée Voltaire - with a passion for food - var självklar vinnare i Årets Matprofil. Vill du höra hur det gick till när hon drog igång egna hälsosamma varumärket som idag omsätter mångmiljonbelopp? Tune in här

Grattis till tvåan Annika Sjöö och vinnaren Leila Söderholm som är Årets Inspiratör 2017! Så välförtjänt och We love you two babes :) Båda har inspirerat på vår 4goodscen och Leilas starka story kan du lyssna på här i Sunshinepodden! 

Grattis alla glada tjejer - Terese Alvén med bloggen Spark i baken, Årets Hälsohjälte Pamela Andersson, Lofsan som tog Sociala Medierpriset, Annika Sjöö och Leila Söderholm, 2:a och 1:a i Årets Inspiratörer. Hälsopriset delas ut av 1,6 miljonerklubben som startades av Alexandra Charles och som gör ett fantastiskt jobb för kvinnors hälsa!

Grattis och tack till Alexandra Charles och Annette Lefterow - initiativtagare till Hälsopriset - för allt jobb ni gör för kvinnors hälsa med 1,6 miljonerklubben! Här flankerad av härliga rööööööda Pamela Andersson :)

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!