Meny

Tillsammans är vi starka!

23 november 2018

Linda Häggkvist är entreprenören och förebilden som verkligen har hittat sitt why i livet. Tillsammans med sin lillebror driver hon varumärket Wangari Sthlm vars syfte är att öka engagemang och ekonomiska bidrag till sociala behov. Genom att tillverka och sälja silkessjalar hjälper de små ideella organisationer som arbetar för att rädda liv. I veckans avsnitt av Sunshinepodden får vi ta del av hennes resa från uppväxten i Sundsvall till rikskändis i Robinson, den växande karriären och nu grundare för de syftesdrivna varumärket Wangari Sthlm. Linda är dessutom medlem i 4good Business Network vilket vi såklart tycker är extra kul ;)

Självledarskap och entreprenörskap

  Funderar du som många andra kring det här med självledarskap?
Vilka är framgångsfaktorerna bakom lyckat självledarskap och varför är det så viktigt? 
Vi samlat några av Lindas bästa råd här! 

Ha tydliga mål!  Ta reda på vart du vill och vad du vill jobba för, det är först då vi hittar det genuina engagemanget och glöden!

Prova dina vingar! Våga gå utanför din trygghetszon och tro på din förmåga. Enda sättet att misslyckas är om vi inte vågar testa. 

Vill du starta eget företag? Gör det! Idéer har vi alla men planer och lösningar blir inte till andras nytta förrän vi agerar.

Skapa en grogrund. Det kan vara bra att ha lite på fötterna innan du sätter igång, någon form av kalkyl eller ett team som kan backa upp. 

Lyssna inåt. Om man vill åstadkomma något extra måste man jobba hårt men jobbet ska inte kännas mer tärande än givande. Därför är det viktigt att stanna upp och känna efter, gör jag det jag verkligen vill göra?

Linda startade sin karriär i kommunikationsbranschen, hon brinner för kommunikativa problem och strategier och älskar att få utlopp för kreativitet, möta människor och skapa engagemang. Mitt i sin framgångsrika karriär fann Linda det omöjligt att sova om nätterna. Natt efter natt låg hon vaken i frustration över hur världen såg ut och att hon, som borde kunna göra något, inte hjälpte till för att göra någon skillnad. Då bestämde hon sig - Det finns bara ett sätt att skapa förändring, och det är att göra någonting!  Så kom det sig att Wangari Sthlm grundades. Klicka här för att läsa mer om Wangari och kolla in deras fina sjalar!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!