Meny

PREMIÄR - 4good POP UP Office

29 augusti 2019

JOBBA & NÄTVERKA TILLSAMMANS! Nu startar vi  - 4good POP UP Office - ett co-working space á la minute för alla våra medlemmar i affärsnätverket! En förmiddag i månaden kan du jobba och inspireras tillsammans med andra medlemmar i 4good Business Network någonstans i city. Pricka av to-do listan i ny miljö, nätverka och och inspireras av varandra! En härlig jobbdag tillsammans som kan inledas med frukost med någon i nätverket eller avslutas med en god lunch.

För fem år sedan saknade vi ett bjussigt och affärsmässigt sammanhang för kvinnor.  Så vi skapade nätverket vi själva ville vara med i och skapade en egen nätverksfilosofi - The 4good Way of Networking! Vi ville ta vara på alla de möjligheter, drömmar och ideer vi mötte hos alla fantastiska kvinnor i 4good. 4good Business Network är till för både entreprenörer och anställda och för alla branscher och befattningar! Det viktiga är att du är en nyfiken påverkare som vill utvecklas tillsammans med oss för att skapa nya affärsmöjligheter! Sedan starten har över 700 kvinnor gått vårt nätverksprogram och blivit starka medvetna nätverkare, blivit bättre på att göra affärer och att ta till vara på möjligheterna i jobblivet. 

Är du nyfiken och vill veta mer och kanske vara med i affärsnätverket i Stockholm? Läs mer och gör en intresseanmälan!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!