Meny

Idag hyllar vi kvinnliga förebilder

8 mars 2019

KVINNOR SOM FÖRÄNDRAR VÄRLDEN!

GRATTIS till dig på Internationella kvinnodagen. För JA, det är dags att fira extra mycket idag. Aldrig har vi sett så mycket female POWER och så många kvinnor göra så stor skillnad! 

Me too, systerskap & kvinnor står upp för sig själva och andra! 

Vi på 4good fortsätter att lyfta fram modiga och inspirerande - både kända och okända - kvinnliga förebilder varje dag för att DU ska få kraft, mod och energi att vara i din fulla power och förverkliga dina drömmar. Att se dig utvecklas är vårt bränsle!

Idag hyllar vi DIG & alla våra 32.000 medlemmar och vill dela med oss av några av dem som inspirerar oss. På söndag kommer dessutom ett specialavsnitt av Sunshinepodden med extra mycket power till dig :)

Tack för att du är en del av 4good & keep shining like the STAR you are!

Kvinnliga CHANGE MAKERS att inspireras av!

NYFIKENHET
Det är aldrig för sent att starta en ny karriär! Sveriges äldsta bloggare, Dagny Karlsson, 106 år började blogga när hon var 100.

GRIT
Målinriktad som står upp för sina värderingar. Vi är laddade för att möta USA:s tidigare första dam Michelle Obama i Stockholm den 10 april.

MOD
Karin Lindahl köpte hela butikskedjan Indiska och jobbar nu hårt för att blåsa nytt liv i ett anrikt varumärke. Möt henne i Sunshinepodden.

CHANGE MAKER
Greta Thunberg är 16-åringen som påverkar en hel värld. Hon berör, säger det som ingen annan vågar rakt ut och har fått tiotusentals ungdomar över Europa att strejka för klimatet!

POWER
Hon är läkare, miljöaktivist och filantrop som vill förändra världen. Samtidigt drabbades hon av en svår sjukdom. Gunhild Stordalen är ren kraft!

LÅT INGEN TRYCKA NER DIG
Oavsett vad alla andra säger - gå din egen väg. Lady Gaga är den första ever att ta emot fyra prestigefyllda priser SAMMA år - en Oscar, en Grammy, Bafta och en Golden Globe award. Helt outstanding!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!