Meny

Har du en utvecklande, hållbar och meningsfull karriär?

21 maj 2018

Vi på 4good brinner för att du ska ha en utvecklande, hållbar och meningsfull karriär! 

Vad är karriär egentligen? Karriär är inte ett perfekt CV, när du avancerar och får en bättre titel, utbildning eller en högre lön. 

För oss på 4good är en hållbar karriär när du är i din fulla potential, har ett jobbliv där du känner ditt tydliga syfte, utvecklas och får energi! Det är när du har en livsstil där du tar hand om dig själv på bästa sätt, så att du skapar större värde både för dig själv, dina kollegor och din arbetsgivare! Vi vill reclaima ordet karriär och lägga till HÅLLBAR framför. För det är precis det det handlar om. 

Ja, hur gör man då? Vi vet att det inte är lätt! Vi vet att många längtar efter ett annat jobbliv och vi känner igen oss! När livet rusar på i ett högt tempo och du knappt hinner känna efter vad du innerst inne egentligen vill, vad du brinner för och vad du verkligen vill göra!! Att ibland känner dig otillräcklig och tvivlar.

Vi möter många kvinnor som ställer sig frågan - vill jag verkligen ha det så här? Jag vill utvecklas, komma vidare men vet inte hur? 

Under våra tre år med det 4good Business Network - det affärsnätverk som vi själva längtade efter och startade - har vi sett vad som händer när vi möts och delar. Magin som uppstår där summan av tillsammans blir något mycket större, som GER energi, nya möjligheter, samarbeten och nya sätt att tänka och jobba på.

Som medlem i 4good Business Network har du hundratals tjejer som utmanar, inspirerar och backar upp dig. Som ger dig massor av energi och som får dig att känna att allt är möjligt!

Nyfiken? Vill du bli en del av vårt Dream Team? Till hösten startar vi nya nätverksgrupper i både Göteborg och Stockholm. Är du en nyfiken påverkare som vill levla i ditt jobbliv? Oavsett om du är chef, egen företagare eller entreprenör kan du ansöka om medlemskap i nätverket, vi tror på olikheter och att vi har mycket att lära av varandra! 

Networkinghälsningar Carina & Marie

Läs mer och gör en intresseanmälan här!

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!