Meny

Glädjeflickorna aktiesparade sig till Solskensresan!

14 oktober 2016
Glädjeflickorna

En fantastisk vecka och Solskensresa på Mallis nådde sitt slut i söndags. Nästan 90 glada tjejer har yogat, dansat, ätit god mat och njutit av solen i underbara Palma! Life is good!

Med på resan hade vi ett gäng som kallar sig för Glädjeflickorna som vi bara måste få lyfta lite extra för deras toppenidé som också är anledningen till att de följde med på resan :)

Glädjeflickorna består av fem tjejer: Maria, Monika, Emma, Mony och Linda. De har känt varandra i drygt 12 men eftersom de bor med rätt stor spridning (Nacka, Salem, Södertälje och Taxinge) ses de i bästa fall över middag på hemmaplan varannan månad. Ibland går det lite längre tid, men när de väl ses blir det många skratt, god mat och kanske lite brädspel och så delas alltid livets både stora och små händelser! 

Under en av dessa middagar 2012 kom Monika, som är ekonom, med idén om att de skulle börja aktiespara för att kunna åka på resor och hitta på saker tillsammans. Sagt och gjort, trots att ingen av de egentligen var någon aktiehaj satte de igång! Monika startade deras portfölj och även om det framförallt varit hon som har köpt, sålt, och sammanställt resultat har de andra rådfrågats vid behov. Varje månad har de sparat 100 kronor per person. Totalt har de satt in 27 000 kronor och idag fyra år senare, har de fått ut 46 500 kronor! Pengar som gjorde det möjligt för hela gänget att följa med 4good till Mallis!

Vi känner oss ärade att de valde att vår Solskensrea som sin första gemensamma resa och vi hoppas att vi får flera sällskap med oss i framtiden som inspirerats av Glädjeflickorna!

Är det kanske din tur att inspireras och börja aktiespara med ditt tjejgäng så att ni kan förverkliga era drömmar tillsammans?!

Glädjeflickorna består av: Monika Enqvist, Linda Engqvist, Mony Alderbrant,
Maria Stackhammar och Emma Olsson! Här skålas det i bubbel på Mallis!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!