Meny

Från Sparrookie till Börshaj!

14 maj 2019

Visst är det kul att lära sig nya saker? 

Nu vill vi peppa dig att ta makten över din ekonomi och att spara till dina drömmar! Kanske har du redan koll på ditt sparande och är en stjärna på aktier? Visste du att för varje hundralapp vi sparar i Sverige investerar kvinnor 17 kr i aktier medan män investerar 29 kr trots att forskning visar att kvinnor är bättre än män på att investera i aktier.  Det vill vi ändra på! Därför är vi extra stolta över vårt samarbete med Aktieinvest som gör allt för att det ska bli enklare och roligare att komma igång att spara i aktier! Hos Aktieinvest kan du t ex månadsspara i aktier. Dessutom kan du signa upp i deras aktieskola och gå från Sparrookie till Börshaj på bara några veckor!

We like :-) 

Just nu erbjudande från Aktieinvest!!
Att öppna ett konto hos Aktieinvest är gratis & tar bara 3 min. Om du anger koden: 4good så får du 6 månader kostnadsfritt månadssparande. Ta del av erbjudandet här  LYCKA TILL MED DINA DRÖMMAR & DITT SPARANDE!

P.S Läs några av våra tips för att komma igång nedan! 

TIPS för att komma igång! 


1. Vad ska du spara till? Vad drömmer du om att förverkliga? Ha ett mål med ditt sparande! 
2. Vilket sparande passar dig?Anpassa ditt sparande efter när du behöver pengarna. Kan du avvara dina pengar i 5-7 år så är aktier ofta en lämplig sparform.
3. Kom igång! Starta ett Investeringssparkonto (ISK) där du kan spara i både aktier och fonder. Det tar bara några minuter. 
4. Att välja aktier. Välj bolag som du tror på och vill vara delägare i. Fundera på vilka branscher du har kunskap om och är intresserad av och börja där!
5. Spara i SPARBOXAR - Om du tycker det är klurigt att välja och köpa aktier på egen hand kan du istället månadsspara i Aktieinvests olika Sparboxar
6. Skaffa dig en aktiekompis! Det är ännu roligare om man är två som peppar varandra! Blir du nyfiken och vill lära dig mer? 
7. Signa upp dig på Aktieinvest aktieskola for free och bli en riktig börshaj :) 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!