Meny

Fem enkla ta hand om dig-tips från oss!

carina sunding
13 februari 2017
Do more of what makes you happy

Snart Alla Hjärtans Dag!

Härligt och en chans att tänka på alla du tycker om och visa det. Och kanske viktigast av allt - en påminnare om att ge dig själv mer kärlek! Vad kan du göra för dig själv för att ta hand om dig bättre? Skriv en önskeslista till dig själv - vad du behöver, längtar efter och kan göra för att fylla på och må bra. Här kommer lite inspiration från oss!


1. Testa något nytt - bra för hjärnan - det kan vara så enkelt som att ta en ny väg till jobbet, sova på andra sidan i sängen eller att byta ut frukostmackan mot något annat.


2. Ladda kaffebryggaren redan på kvällen så det bara är att trycka på knappen på morgonen! (Eller allra bäst få någon annan att trycka på knappen så du vaknar till doften av nybryggt kaffe!)


3. Ta en powerwalk - kan vara hur kort som helst och oavsett väder, dåligt väder kan kännas härligt! Bara lyssna på ljuden runt om kring, njut av tystnaden eller lyssna på en peppig podd!


4. Släpp mobilen (lägg den inte upp och ner på bordet, lägg bort den helt. Yes, you can do it ;)) och ägna din fulla uppmärksamhet åt någon du tycker om - barnen, din partner, din mamma, din bästa vän....! Bestäm innan hur länge du ska ge din odelade attention så att du inte blir nyfiken och bara måste kolla mobilen en snabbis.


5. Slappa aktivt :) Sätt mobilen på ljudlöst, lägg dig på sängen och stirra i taket - utan att göra ett enda dugg och utan att tänka på allt du ska göra sen. Tänk på en härlig plats som längtar efter och se dig själv vara där i power - du strålar! 

Happy Valentines och ta hand om dig lite extra.

Kram från Carina <3

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!