Meny

Dag två 4good SkiCamp!

20 januari 2017

Det har varit en fantastiskt dag här i Ramis! Den började med att våra egna yogi Malin Schulz höll två härliga yogapass, ett för de riktigt morgonpigga och sen ett ytterligare för alla som ville ta en liiten extra sovmorgon. Utstretchade och med andningen på rätt plats blev det sen en lyxig frukost innan Ski Camp-gruppen delades in i ytterligare grupper för dagens Ski Clinics i längdspåret och utför. Solen tittade fram men det gjorde även snålblåsten och hur gärna vi än vill tro det, så kan vi på 4good inte styra över allt. Vädret är ett sådant exempel.

Idag satte de kraftiga vindarna på 37 m/s stopp för våra middagsplaner på restaurang Tusen uppe på berget, men då blev det bubbelprovning med vår egen SkiCamp-sommerlier Louise nere på Fjällgården så nu vet vi allt, i alla fall mycket mer, om de mousserande vinernas värld! Och även om vi inte kan styra över vädret, är vi väldigt bra på att hitta lösningar! Så imorgon bär det av till Tusen och då tar vi med oss en trubadur för After Ski! Festen är ju där vi är, eller hur? :)

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!