Meny

Armband till förmån för Viggo Foundation!

23 september 2016

Varje år säljer vi våra armband till förmån för olika välgörenhetsorganisationer och vi har tidigare samlat in pengar till Tjejzonen, Barncancerfonden och Vi Gör Vad Vi kan! Nu säljer vi våra armband till förfmån för Viggo Foundation -  Insamlingsstiftelsen Idrott för Barn i Behov!

”Ett av mins sons största funktionshinder är att det inte syns utanpå att han är funktionshindrad”
- Måns Möller.

Viggo Foundation grundades av stå upp-komikern och artisten Måns Möller, som stått på scen under flera av våra 4goodkvällar. Måns son har autistiskt syndrom med lätt utvecklingsstörning och som förälder såg han hur svårt det är att hitta en idrottsförening eller kvällsaktivitet som är anpassad till barn med neuropsykiatriska funktionshinder.

Visionen är att det i vårt svenska föreningsliv ska bli normalt för idrottsföreningar att ha en sektion just för barn och ungdomar med NPF diagnoser så att de ska få möjligheten att idrotta på sina egna premisser! Vi på 4good tycker att det är ett superinitiativ och vi har därför valt att stötta Måns och Viggo Foundation :)

Vill du köpa ett armband hittar du dem här !

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!