Meny

4good Business Talks med Mia Klergård

17 september 2019

Vi på 4good vill inspirera dig att expandera ditt mindset och omfamna framtidens alla utmaningar så därför är vi alltid redo för att spana efter intressanta, spännande och aktuella nytänkare. Vi blev extra glada när vi mötte Mia Klergård! Mia är en riktig förändringsledare, framtidsvisionär och föreläsare, hon har nyligen landat sitt DRÖMjobb som Service Manager på Tesla och hon älskar att leda och utmana människor! ”To change the world we all need to lead” är Mias devis. Mia är övertygad att om vi skapa en framtid i harmoni med den exponentiellt tekniska utvecklingen så måste vi börja med ledarskapet!

Mia är ledaren och futuristen som med insikter från Silicon Valley och Singularity University har sällsynta kunskaper om framtidens trender. Hon vill bidra till att lösa de globala utmaningarna, och har deltagit i flertalet High Level Leaders’ Summit inom FN:s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen.

Vi är så stolta över att vi har Mia som föreläsare på 4good Business Talks, vår variant av TED Talks för alla våra medlemmar i 4good Business Network. Så häng med i framtiden och vad som krävs av oss som ledare - i att både leda oss själva och andra! 

Antagningen till höstens grupp av 4good Business Network är i full gång. Vill du veta mer om 4good Business Network så kika in här.

Mia Kleregård har även besökt oss i Sunshinepodden och det blev ett inspirerande avsnitt. Vill du lyssna på det avsnittet så hittar du det här.

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!