Meny

4764 kr och 76 öre

21 maj 2018

4764 kr och 76 öre. Det var så mycket vi fick kvar efter vår första föreläsning Hundra Bullar i luften våren 2004. Och då hade vi själva inte fått någon lön och lokalen var gratis. 80 tjejer kom till Scandic Continental för att inspireras av @tinnirappe och @janasoderberg, mötas och äta tapasbuffe. Trots ekonomin var ändå känlan succé, att vi var något på spåret. Det var början på något nytt, något som många år senare skulle bli Sveriges största kvinnliga nätverk med över 30.000 medlemmar, flera affärsnätverk, en egen Stora Peppboken och en egen Sunshinepodcast med snart en miljon lyssningar!

Men det visste vi inte då. Inte alls, utan vi gick på vad vi själva längtade efter. Nån affärsplan eller massa pengar i ryggen hade vi inte heller. Men driv, vilja, erfarenheter och kontakter från våra tidigare karriärer. Och vi hade varandra.

Så klart ligger det massor av jobb, jobb, jobb, passion, envishet och jäklar anamma bakom alla åren med 4good. Det har varit upp och ner. Ner och upp. Ibland har vi givit upp. Till och med varit nära att lägga ner allt. Men ändå har vi fortsatt, för det har varit värt det - bara vi fått vila en liten stund - sen på´t igen... :)

Och vad vill vi säga med det här? Jo, att ett litet steg i taget till slut kan bli ett jättekliv mot något du vill, drömmer om och längtar efter. Vi kan idag från våra hjärtan verkligen säga att vi är grymt stolta över vad vi åstadkommit och att vi får ha 4good som vårt jobb - att inspirera dig och alla våra medlemmar - att drömma, göra, utvecklas och leva livet på allra bästa sätt. Att skapa sig en hållbar karriär där du är i din full kraft, har ett jobbliv där du känner ditt tydliga syfte - utvecklas och får energi. En livsstil där du tar hand om dig själv på bästa sätt! <3

Vill du bli medlem i 4good - det är kostnadsfritt?

Är du intresserad av vårt affärs och nätverksprogram - gör en intresseanmälan!

#4good #nätverk #pepp #inspiration #storapeppboken #4goodbusinessnetwork #sunshinepodden #hundrabullariluften #dreamanddo #entreprenörskap #hållbarkarriär

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!