Meny

Årets Networking Queen!

Marie Thorslund
1 december 2019

Att nätverka på nya sätt! 

När vi startade 4good Busines Network ville vi främst visa på att det här med att nätverka egentligen inte är så svårt, men att det krävs att vi över på det! Att vi vågar släppa sargen och kasta oss ut och prova! Därför vill vi inspirera, peppa och utbilda våra medlemmar i vår egen filosofi The 4good Way of Networking! En filosofi med fokus främst på vad du själv kan bidra med än vad du kan få!

Och det är helt fantastiskt att se vad som händer i nätverket! När vi får energi, mod och pepp av varandra och börjar att använda våra networking skills! Därför vill vi nu hylla och verkligen sätta ljus på alla våra fantastiska medlemmar som satsat på sig själva, tagit vara på alla möjligheter som finns därute men framför allt bidragit med sina egna kontakter, kunskaper och erfarenheter till alla andra medlemmar! Ni är AMAZING!

Och det vill vi fira genom att utse ett pris ÅRETS HELT OUTSTANDING NETWORKING QUEEN!

Har du eller någon du vet varit en extra bra matchmaker, hittat sin Wing Woman, byggt ett Dream Team, fått drömjobbet, bidragit till någon annans framgång eller utvecklats på något annat sätt i karriären som du tycker borde uppmärksammas? Du kan nominera dig själv hur mycket som helst, håll inte tillbaka :-)  eller någon annan medlem i 4good Business Network! Årets Networking Queen koras på The FAB Networking Dinner på Artilleriet 22 januari. 

JA-  Jag vill nominera till Årets Networking Queen här

VÅRA FEM BÄSTA NÄTVERKSTIPS!

1.Fokusera mer på vad du kan bidra med - bjud på din kunskap, koppla ihop människor! VAR GENERÖS!

2. Gräv där du står! Ditt nätverk finns överallt - var inte rädd för att använda det! (Du behöver inte alltid ut och söka nya kontakter).

3. Var nyfiken på de människor du möter, alla vill bli sedda! 

4. Uttala vad du vill, vad du behöver hjälp med, hur ska någon annan veta det annars? 

5. Nätverka medvetet! Fundera på vad du vill få ut att ditt nätverk och ditt nätverkande!

VILL DU OCKSÅ BLI EN NETWORKING QUEEN? Antagningen till värens nätverksstart är i full gång så om du vill ta nästa steg i ditt jobbliv, få mer energi, knyta nya kontakter och utvecklas hör av dig till oss genom att skicka in en intresseanmälan här

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!